Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így kicsiben olyan igazinak tűnt hirtelen
Brümbrümmölj el hozzánk!
Na jövő héten megnézem a ménest és brümbrüm
Duzzogjál csak
Akkor tudod mit? Nem is kell!
Ja azok után, hogy beszóltál a gokart témában?
Akkor várjál a kapu előtt. Majd megyek
Szia Zsolti!
Hívlak majd ebben a témában. Várady Gyurival én is beszéltem, mert hívott a jó hírrel
Hozzám is fér, hozhatsz egyet!
Hi Robi!
Verseny támogatás lesz idén valami? Hívott a Várhidi ha jól tudom a nevét almás sajna neki is!Szedd össze a kawás versenyzöket aztán üljünk le beszéljünk erröl a dologról!
Nem érteni tégedet, miről beszélsz fehér ember
nálam annyi de annyi hely van mondjuk most épp csak a modelleknek, de a másikat is megoldom majd vhogy
Én meg már nem tudom hova tenni a sok makett motort
A simák még elférnek
Csináltam emelőt a kisgépnek
Ok
hello
mar megrendeltem a steelhorsmotor-tol,amugy koszi:)
Hali! A szűrővel kapcsolatban dobj légyszi nekem egy mailt és válaszolok, mi a fejlemény!
f2tom@freemail.hu
Van cserébe egy jó állapotú cseredarabom Azon agyalok, mit kéne meghekkelnem az idomokon. A fejidomnak annyi a baj, hogy van az a kurva repedés az alján. Nincs kedvem csak ezért lefényeztetni az egészet. Szobadísznek az is jó
az a cuki fejidom nem olcsó
arany vésztartaléknak tartom, addig meg feldobja az "istáló" hangulatát
de azért tudunk egyeztetni
Szeretek ilyen időben autózni, de elég egy évben egy hétig az ilyen időjárás.
Városi puhány nem bírja havat, telet, hideget! Pedig milyen szép be lehet öltözni lehet havatlapátolni, hóláncot használni, hóesés szél aztán csodás napsütés friss levegő Komolyan néha elgondolkodom, hogy rossz helyre születtem. Abszolút de enm városba kéne élnem hanem tanyán, vagy valami hegyvidéken.
Azt a cuki fejidomot, ami nálad van, azt fel fogod használni, vagy el kívánod nekem adni olcsón ?
és itt meg havazik és hideg van és fúj a szél és kapja be
Némi villanyszámlát majd felszámolok!