Básszki az előbb mentem egy kört egyik spanommal egy Audi V8 4.2 Quattro-ja van. Nem gyenge 80-al derékszögben menni...Nem hittem el a havas úton mekkorát képes gyorsulni az a 2t-s dög. Fülig ért a szám
Nagyon szívesen, kérdezz bátran, aztán várjuk a fejleményeket. Esetleg ha érdekel, szoktunk tartani minden évben 7R-esekkel idénnyitó találkozót, ha érdekel, gyere el. Részeleteket itt találsz majd.
Ez nekem így bőven elég. Jól gondolod, felniket mindenképp cserélni fogok, a futómű is tervbe van és épp a motor súlya miatt a típusa még nem 100%. A 636 elejét viszont mindenképp kizárnám. Mindez még csak elmélet, mert mire az alkatrészek többsége meglesz az kb. 2 év. A motor lesz a legutolsó tétel. Kösz a segítséget, majd ha valahol elakadok, még kérdezek.
Üdv
Lemértem, bár ez közel sem tizedes pontosság. Áttoltam a tárcsa egyik furatán a tolómérőt, a másik tárcsáig 137mm, amiből lejön az egyik tárcsa vastagsága, ami 5mm, tehát elvileg a két tárcsa között 132mm van. Viszont ezzel nem tudom mire mész, ugyanis a tárcsa tányéros, illetve az agy, szóval a kerékagynál ez a távolság már nem mérvadó. Egyébként megkérdezhetem miért lényeg ez? Más felnit vagy felfüggesztést akarsz? Sokan mondogatják nekem is hogy miért szopok ennyit a gyári fékkel, miért nem veszek egy 636 elejét, vagy egy tizesét? Hát azért nem mert még a tizes is csak max 200-210kg tömegű, a 7R meg 240 és nem biztos hogy jót tenne a vezethetőségnek.
Így van, hetest fogok építeni. Terveim szerint ez lesz kb. 2-3 év, mert közben másra is kell a pénz. De épp a múlt héten sikerült vennem egy gyári 7RR faridomot, úgyhogy innen már nincs visszaút :). Még '97-ben láttam először élőben ezt a motort, akkor tudtam egyszer lesz egy ilyenem.
A tolómérőt át lehet fűzni a két küllő közt, szerintem nem lesz vele gond, úgyhogy előre is kösz!
én nagy lelkesen kimentem garázsba, ha már ott voltam ellapátoltam a havat, kitoltam a gépet, de sajna 3 szori próbálkozásra sem indult, igy inkább akksi ki és most csepptöltővel töltögetem.
lemértem volna én neked a kérdéses méretet, csak sajna egyel kevesebb tolómérő volt ebben a garázsban a kelleténél sorry
ááá :)), tovább már nem építem. ZX-7R lesz! Már mindent megterveztem, most keresem hozzá az alkatrészeket.
Viszont az a méret kellene amit írtam. Valakinek csak van otthon tolómérője
Segítség kellene. Megtudnátok nekem mondani (mérni), hogy a hetes első felnijének gyári féktárcsái közti távolsága kívülről mérve mekkora? 0,1mm pontossággal ha kérhetem.
Üdv
A tolómérőt át lehet fűzni a két küllő közt, szerintem nem lesz vele gond, úgyhogy előre is kösz!
lemértem volna én neked a kérdéses méretet, csak sajna egyel kevesebb tolómérő volt ebben a garázsban a kelleténél sorry
Viszont az a méret kellene amit írtam. Valakinek csak van otthon tolómérője
Segítség kellene. Megtudnátok nekem mondani (mérni), hogy a hetes első felnijének gyári féktárcsái közti távolsága kívülről mérve mekkora? 0,1mm pontossággal ha kérhetem.
meg tudna mondani nekem valaki hogy hol talalok zx7r-hez az alabbi kepen lathato szurot?
http://youtu.be/-WBsQ6cpg3w
asszem most egy db-ig nem kell még csak kitologatni a garázsból sem a gépsárkányt