Én úgy értelmeztem, hogy a unitjaid 30%-át értékesítheted, a többiből creditet kell venned. Ha csak a unitok értéknövekedését nézem, szept közepe óta 120ezret fiallt a dolog. Ennyit 1milla nem kamatozik a bankban egy év alatt...
ja, mint ha olvastam volna vmelyik hírlevélben.
de nem az volt ott, hogy amíg van unit kereskedés, addig max 30% ért vehetsz carboncredit-et
igen, amúgy egy kicsit lassabb a dolog mint gondoltuk, de azért augusztostól mostanáig 58% szerintem nem rossz
én meg majd próba képpen venni akarok pár creditet is, oszt meglátjuk az hogy muzsikál
Már csak azt kne tudni ez a carbon platform mikor indul. Azért ez kicsit hosszabbávú dolog, mint vártuk, de legalább működik. Tudtad, hogy a unitok max 30%át lehet ily módon eladni?
Húúúú ez egy nagyon régi szerelem. Kis tökös voltam már amikor a Kawasaki sportmotorjai dobogtatták meg a szívemet. Egyetemista voltam és adódott egy lehetőség, hogy külföldön pár hónapnyi gyümölcsszedés után kicsike zsebpénzzel térjünk haza. Spóroltam, mint a gép és amikor hazajöttem, megvettem életem első motorját ami egy GPX750R volt. Álom volt az nekem és a mai napig bejön a GPX család is. A vásárlás után 1 évvel el kellett adnom, mert kellett a pénz. Fájt a szívem, hogy ennyi volt a motorozás. De pár hónap múlva, mint a mesében pénz állt a házhoz és 2000 augusztusában vettem egy 0 km-es új 2000-es évjáratú ZX-7R-t. Aznap le sem lehetett robbantani a motorról. A sisakba alig fért bele a fejem, akkora vigyor ült ki az arcomra. Évekig együtt nyomultunk, majd 2006-ban eladtam és átültem egy ZX-12R-re. Azóta semmi különös nem történt, csak zöldülök és zöldülök. Tavaly vettem egy ZX-7R-t és csak egy Vance & Hines rendszert tettem rá. Minden más gyári rajta és nem is akarom fúrni, faragni. Arra ott van a ZX12R
Volt ezelőtt egy zzr400-am. Nagyon szerettem,szép is volt,gond is volt vele mindig.Igaz csak apró hülyeségek.Aztán néha nézegettem a használt kawákat és megláttam a zxr750-et(a mostanit).Csak akkor még álmodni tudtam róla,meg sem fordult a fejemben,hogy majd az enyém lesz. ez volt kb márciusban.Meghirdettem a zzr-t ,de nem nagy volt az érdeklődés. Augusztusban jött egy telefon,hogy 1 héten belül megnéznék,mert oda jöttek nyaralni.Szombaton jött is,kipróbálta,megvette.
Na mondom,most szünet jön,mert kell a pénz másra...stb. Dee szombat este ismét megnéztem a szeretett zxr-t és megvolt.Csak,hogy 150000-rel több ,mint amim volt Viszont írta a csóka,hogy laptopot beszámít. Nekem volt,igaz kb 70-et ért ,de megpróbáltam és bejött. Enyém lett a sokáig csak álomként nézegetett ninja! Ehhez hozzá jön még az is,hogy középiskolás időkben mindig azt álmodtam,hogy benézek a garázsba és ott van 1 zxr,pont ez a fényezés. Mik vannak még most is ott van és remélem marad is! Nem sok milliós csoda,de nekem álom volt!
a különbség, hogy én nem foglalóztam, csak mentem és hoztam a nevemre irva, 1 hét múlva meg jött a törzskönyv is
nyugtattam is magam haza felé, hogy jó helyre került az az 1 misi
A vicc az, hogy én is úgy foglalóztam le a gépet, hogy egy métert nem mentem vele, ugyanis kunmadáron a gyorsuláson volt kiállítva a gép a grandés sátorban, nem volt hol kipróbálni. Elindítani is csak bikázva lehetett. Megnéztem veszi e a fokozatokat, meghallgattuk a hangját, aztán már foglalóztam is. Mikor odaértünk pont egy faszi nézegette, sík ideg voltam, hogy elviszik előlem.
En elso komoly gepkent egy zxr400-al mentem, nagyon kiraly volt, de egy mz-s csapat mellet nem ugy tavolodtam, ahogy elkepzeltem. Ra egy evre hetvegi szokasos setan az autopiacon valaki nagyon olcson arult egy H-s ZXR750-et. Az lett az elso paripa, nagyon szerettem, osszes nyugevel egyutt is. Igaz szerelgetni nem kellett. Azutan hosszu kihagyas utan csak megmaradt a szerelem, addig turtam, mig az angoloknal talaltam a bordo csodat, onnan mar nem volt megallas. Nagyon jo gep a hetes, hianyzik is, foleg a hangja. Viszont sokkal finomabb a mostani, gyanitom maradok is a 3 hengernel. Ha mar egyszer a kawa is annyit 3 hengerezett
olyan megható olvasni ezeket a sorokat
na de akkor én is elköpöm a story kezdetét
az előző masina egy GPX600R volt, egy alföldi emberkétől, aki Svájcból illetve amcsiból hordta be a gépeket
na azzal a motorral sem volt bajom motorikusan és amikor eljött az ideje a cserének egy sportosabb gépre, akkor érdeklődtem nála, hogy épp mi van "raktáron" és mivel a 999-es nem is tetszik meg k.. drága lett volna, ZX7R-ből meg volt nála 2 is, így haveromat elküldtem csekkolni a gépeket.
Ő megnézte, de másnapra, már csak ez a példány maradt meg, pont ez, amelyik a fiatalabbik
mivel a srác és az, aki a motorokat eladásra készítette fel régóta jó barátok voltak, így a teljes átnézés és indítás után, haveri bemondásra lefoglaltam a gépet, azaz szóltam a fazonnak, hogy megyek érte, de addigra a nevemre legyen íratva meg miegymás
így én vakon vettem meg a gépet, ő meg bízván abban, hogy tényleg kifizetem a nevemre is íratta, elintézett mindent, szal már csak mennem kellett érte és hoztam is haza
Ja, és azóta zöldben látom a világot
Abszolut nem ismertem ezt a tipust, utolsó motorom 1 sv 650 s volt. 2007-ben adtam el házvásárlás miatt 2 évesen, 9000 km-rel! Gondoltam az életben se lesz többé motorom. 2009 őszén szólt ismerősöm lenne 1 ZX7R. Mondtam felejtős. Tavasszal megint szólt, megnéztem. Fogalmam sem volt,hogy ilyen komoly gépről van szó. Az SV sehol sincs hozzá, meg a korábbi cbr is! Nagyon nem bántam meg!
ha olvasod eme sorokat akkor rögvest reagálj rá, különben
Mi a jo fenet hordtok itt ossze?
de nem az volt ott, hogy amíg van unit kereskedés, addig max 30% ért vehetsz carboncredit-et
igen, amúgy egy kicsit lassabb a dolog mint gondoltuk, de azért augusztostól mostanáig 58% szerintem nem rossz
én meg majd próba képpen venni akarok pár creditet is, oszt meglátjuk az hogy muzsikál
november 16-án tettem fel azt az 5 egységet, akkor 2,5 volt az értéke, végül most adták el jan 20-án.
1,75 ért vettem és 2,77-ért ment el
Na mondom,most szünet jön,mert kell a pénz másra...stb. Dee szombat este ismét megnéztem a szeretett zxr-t és megvolt.Csak,hogy 150000-rel több ,mint amim volt Viszont írta a csóka,hogy laptopot beszámít. Nekem volt,igaz kb 70-et ért ,de megpróbáltam és bejött. Enyém lett a sokáig csak álomként nézegetett ninja! Ehhez hozzá jön még az is,hogy középiskolás időkben mindig azt álmodtam,hogy benézek a garázsba és ott van 1 zxr,pont ez a fényezés. Mik vannak még most is ott van és remélem marad is! Nem sok milliós csoda,de nekem álom volt!
nyugtattam is magam haza felé, hogy jó helyre került az az 1 misi
na de akkor én is elköpöm a story kezdetét
az előző masina egy GPX600R volt, egy alföldi emberkétől, aki Svájcból illetve amcsiból hordta be a gépeket
na azzal a motorral sem volt bajom motorikusan és amikor eljött az ideje a cserének egy sportosabb gépre, akkor érdeklődtem nála, hogy épp mi van "raktáron" és mivel a 999-es nem is tetszik meg k.. drága lett volna, ZX7R-ből meg volt nála 2 is, így haveromat elküldtem csekkolni a gépeket.
Ő megnézte, de másnapra, már csak ez a példány maradt meg, pont ez, amelyik a fiatalabbik
mivel a srác és az, aki a motorokat eladásra készítette fel régóta jó barátok voltak, így a teljes átnézés és indítás után, haveri bemondásra lefoglaltam a gépet, azaz szóltam a fazonnak, hogy megyek érte, de addigra a nevemre legyen íratva meg miegymás
így én vakon vettem meg a gépet, ő meg bízván abban, hogy tényleg kifizetem a nevemre is íratta, elintézett mindent, szal már csak mennem kellett érte és hoztam is haza
Ja, és azóta zöldben látom a világot