Ok,kipróbálhatod.Kíváncsi vagyok a véleményedre csak azt nem értem miért volt jobb szinkron és szelephézag állítás előtt. 5000-ig gyenge utána" indul meg". Van,hogy alapjáratról indulva kis gáznál is fuldoklik, eddig ez sem volt. A légszűrőm tiszta.
Én kíváncsi lennék a karbid állapotára. Nem mentem ugyan a te gépeddel, de lehet 3 perc után rájönnék, ha szét van kopva. Ha mész Guroékhoz, errefelé gyere, hadd próbálom ki előtte
Ok,előre is kösz! Egy ilyen mutatvány belefér 1 napba? Szelephézag áll.+szinkron+gyertyacsere megvolt de mégsem faxa. Mielőtt hozzányúltak jobb volt a gép mint most. De majd meglátjátok!
Az enyém 4-ben tudja a 245-öt a többit felfelé nem próbáltam Majd Tom,vagy Guro megnézhetitek, én nem szeretem fölötte Az áttételem 16-41 ,de majd ha cserés lesz gyárira váltok,ami 16-44,vagy 15-44-re.
menyire kell pestközelbe lennie?
Nagyoroszi még belefér? kellemes arra az út is, és nem germóznak. én csak le szoktam mosni vizsga elött és pont. muzzy rendszerrel megyek, az autón rendszeresen vágott a gumi, ami meg szar úgyis megcsinálod, mert a te érdeked!
a grande-ról beillesztett kép (műszeregység ) tulajdonosát nézegetjük egy haverral, szerinted kezdő motornak megfelelő
Nálam csak a kipufogó van,motoron és autón egyaránt .
nagyon kicsinyes volt ez a beböffentésed
Nagyoroszi még belefér? kellemes arra az út is, és nem germóznak. én csak le szoktam mosni vizsga elött és pont. muzzy rendszerrel megyek, az autón rendszeresen vágott a gumi, ami meg szar úgyis megcsinálod, mert a te érdeked!