Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne szórakozzá 7es és boci tali egyben! Örülj neki lesz egy ksi élet lakásodban! De mindent csak ésszel báttyám! Ajtóra írd ki menekültszálló pálinka ingyé, csak, hogy odataláljunk!
Akkor már csak a jó időre kell várni meg addigra lefőzzük a körte cefrét is, s viszem a kóstolót!
Kicsit belassult most, elérhetné már a 3.4 eur-t, akkor váltana 3-ra.
még nem, az eladásra feltett 5 db-om is még mindig várakozik, per pillanat 2,74 en, igaz 1,75-ért vettem
Meg is jött. Most már én sem találom a db-ot, pedig fent volt. Próbáltál már váltani?
ja, azt az átváltásos dolgot nem találtam meg, csak azt, hogy milyen fajta creditre tudod beváltani a cuccost, de az aktuális váltási db-számot sehol sem lelem
megyen a zsééééé
Neked is küldtem
Küldtem ímélt
hát nem árt, mert akkor az adott tömítést azért kicserélnénk
csak megnyugtatásképpen, nekem az összes tömítés cserélve lett, ami annyiba került, mint a kuplung meg a vezérlés egyben , de azóta makulátlan tisztaság uralkodik a gépsárkány körül
Olaj meglesz.Valahonnan jön egy csepp olaj,de nem látom még honnan,le kellene vennem az idomokat ..majd.
mindent megcsinálunk
az esetleges alkatrészeket viszont be kell szerezni , gondolok itt tömítésekre főként meg hát az olaj + szűrő..
Szia!
Akkor vinném én is a ninját és szinkron szerelés lesz!
Megcsinálnád az enyémet is? Szelepellenőrzés , szinkron,olajcsere,féktisztítás,tömítéseket átnézni,stb.
nem hinném, ha más nem , majd magamnak rendezek még
Meg lehet az utolsó is
még jó, hogy a lakásomból menekültszállót csinálsz
mondjuk megoldható a dolog oszt akkor ez lesz az első 7-es tali
Pálinka van nálam alap dolog! Napi 1 kupicát muszáj legurítanom! De ha hoztok bemákolhatunk kicsit! Guronál megalszunk!
és ez lesz majd a szezon nyitó borulás
áááááá mi nem
pedig 2 pálinka után nagyon okos tudok lenni ;-)
benne vagyok,aztán majd eldőlünk a motorok alatt.
Szerelünk de ha beleszoltok kin találjátok magatokat!
hát a szakik szerelnek mi meg majd okosodunk és mire végeznek talán marad nekik kóstoló
ha lesz pálinka,akkor megyek én is,de akkor nem motort szerelünk :-)