Ne szórakozzá 7es és boci tali egyben! Örülj neki lesz egy ksi élet lakásodban! De mindent csak ésszel báttyám! Ajtóra írd ki menekültszálló pálinka ingyé, csak, hogy odataláljunk!
ja, azt az átváltásos dolgot nem találtam meg, csak azt, hogy milyen fajta creditre tudod beváltani a cuccost, de az aktuális váltási db-számot sehol sem lelem
hát nem árt, mert akkor az adott tömítést azért kicserélnénk
csak megnyugtatásképpen, nekem az összes tömítés cserélve lett, ami annyiba került, mint a kuplung meg a vezérlés egyben , de azóta makulátlan tisztaság uralkodik a gépsárkány körül
Szia!
Akkor vinném én is a ninját és szinkron szerelés lesz!
Megcsinálnád az enyémet is? Szelepellenőrzés , szinkron,olajcsere,féktisztítás,tömítéseket átnézni,stb.
csak megnyugtatásképpen, nekem az összes tömítés cserélve lett, ami annyiba került, mint a kuplung meg a vezérlés egyben , de azóta makulátlan tisztaság uralkodik a gépsárkány körül
az esetleges alkatrészeket viszont be kell szerezni , gondolok itt tömítésekre főként meg hát az olaj + szűrő..
Akkor vinném én is a ninját és szinkron szerelés lesz!
Megcsinálnád az enyémet is? Szelepellenőrzés , szinkron,olajcsere,féktisztítás,tömítéseket átnézni,stb.
mondjuk megoldható a dolog oszt akkor ez lesz az első 7-es tali