Csecse a rokka. Én láttam ezt a típust sokszor újságokban, de valahogy nem voltam kawa párti. Aztán egyszer kipróbáltam egy 6R-t. A CBR-emhez mérten, mindenben jobb volt, gondoltam ha ilyen jó a hatos, milyen lehet a kilences? Aztán arra pénzem sem lett volna, meg túl túrás, és akkor rájöttem hogy van egy 7R is...onnantól már megvolt az irány!
Én annak idején még nagyon SV párti voltam,gondolkoztam is egy vételben.
De Szikora Bandi barátomnál megláttam a nagy ŐT
Valami csoda volt.Onnantól semmilyen más motor nem jöhetett számításba.Ez a moci volt az.
Egy ismerősömé volt,sajnos ő már nincs közöttünk
Én inkább azt a kérdést tenném fel, ki miért választotta ezt a típust?
Én egész odáig, míg ki nem csengettem, közel álltam hozzá, hogy 900RR-t vegyek...fostam is, nehogy befürödjek, mert előtte még csak nem is mentem ilyennel, csak L-es ZXR-rel. Aztán szerelem lett...
Ááá vazzze tegnap is úgy telefonáltam, hogy letettem a párnára a telefont és rátettem a fejemet és úgy beszéltem. Aztán megkérdezték a túloldalról, hogy alszol? ÁÁÁÁÁÁ nem
Kawasaki ZX-7RR faridomot keresek. Lehetőleg gyárit. Akinek esetleg van, írjon az adatlapomon lévő elérhetőségre. Kösz
De Szikora Bandi barátomnál megláttam a nagy ŐT
Valami csoda volt.Onnantól semmilyen más motor nem jöhetett számításba.Ez a moci volt az.
Egy ismerősömé volt,sajnos ő már nincs közöttünk
Én egész odáig, míg ki nem csengettem, közel álltam hozzá, hogy 900RR-t vegyek...fostam is, nehogy befürödjek, mert előtte még csak nem is mentem ilyennel, csak L-es ZXR-rel. Aztán szerelem lett...
neked miért zöld van
mindenki dolgozik
Küldtem volna az emailedre, de nem tudtam elküldeni. Holnap újra megpróbálom, ha úgyse megy, kiposztolom a sportmotoron.
a zaba az megy, az a kis fizikai munka, ami a telefon felemelése, már nem