semmi gond testvér
mi is indítottuk és csak gondoltam ha nagyon unatkoznál, akkor inkább beszélgessünk , de majd pótoljuk
31-én motorozással búcsúztattam az évet 1.-én meg azzal köszöntöttem
GURO! Bocs, de a tegnapi üzenőfalas unatkozásodat csak késő este láttam, mert egész nap havaztam. Ma is rengeteg a meló, de szépen lassan telnek a napok és hamarosan kitolom a bandát a garázsból egy kis hancúrozásra
Köszönöm a segitséget mindenkinek Lehet akkor maradok a Motulnál, jókat hallok róla öregebb gépekbe, és akkor majd megosztom a tapasztalatot vele milyen volt Rossz csak nem lehet
Szép estét
én is csak jobbat tudok kivánni mint a tavalyi év és annyit mondok, majd lesz vhogy B.Ú.É.K.
tegnap én is gurultam és ezt ma is megteszem ha közben nem esik vmi fránya csapadék
Cső!
Fuchs-ot használok már 3 éve és tökéletes,nem is zabálja,ellenben a castrollal. Nem drágább a fuchs a motulnál. Keresd kutyát a zzr fórumban Ő tud jó áron!Tőle veszem én is!
nem hinném, hogy a Motul szar lenne, de mi egy jó páran MOL Dynamic 4T Racing 10W50-est használunk, amivel meg vagyunk elégedve.
ha egy adott olaj tudja az előirt dolgokat, akkor nem lehet gond, a lényeg a rendszeres 6000 Km-enkénti olajcsere
vegyél inkább egy jó márkát, nekem fukszot ajánlottak, de biza erről én még csak fél füllel hallottam, érdeklődni kell , neten is nézz köröl, én is teljesen tanácstalan vagyok, hogy ez a jó meg az a jó meg amaz a jó, napersze aki laikus annakminden jó
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy találtam jó áron Motul 5100 es olajat. Hallom innen-onnan, hogy sokan használják. Nekem semmi tapasztalatom róla :( 7-esbe aki használ, az megvan vele elégedve? Nyugodt szívvel beletehetem? Vagy maradjak a Fuchs-nál ami ugyebár jóval drágább olaj.
Szép estét...
mi is indítottuk és csak gondoltam ha nagyon unatkoznál, akkor inkább beszélgessünk , de majd pótoljuk
31-én motorozással búcsúztattam az évet 1.-én meg azzal köszöntöttem