Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi gond testvér
mi is indítottuk és csak gondoltam ha nagyon unatkoznál, akkor inkább beszélgessünk , de majd pótoljuk
31-én motorozással búcsúztattam az évet 1.-én meg azzal köszöntöttem
BUÉK mindenkinek!

GURO! Bocs, de a tegnapi üzenőfalas unatkozásodat csak késő este láttam, mert egész nap havaztam. Ma is rengeteg a meló, de szépen lassan telnek a napok és hamarosan kitolom a bandát a garázsból egy kis hancúrozásra
Köszönöm a segitséget mindenkinek Lehet akkor maradok a Motulnál, jókat hallok róla öregebb gépekbe, és akkor majd megosztom a tapasztalatot vele milyen volt Rossz csak nem lehet
Szép estét
És most ha nem haragszol,mindjárt kezdődik a RELI úgyhogy E E
Végre van emelőm!
Úgyhogy holnap megveszem, féláron!
Akkor irjam azt neki, hogy ha savanyu lesz a tej, nem vagy buzi, hogy beszopjam?
jó lesz az sima R-nek is
BUEK minden 7R-esnek!

Ha valakiben buzog a gyujtoszenvedely, talan ez nem rossz vetel:

http://www.ebay.at/itm/Kawasak...
én is csak jobbat tudok kivánni mint a tavalyi év és annyit mondok, majd lesz vhogy B.Ú.É.K.
tegnap én is gurultam és ezt ma is megteszem ha közben nem esik vmi fránya csapadék
B.U.É.K. minden kedves márkatársnak!
...az előbb mentem egy kört mindenki tiszteletére!
Boldog Új Évet Nektek!
Sziasztok!

B.Ú.É.K. minden márkatársnak!
MOL-t én is tudom ajánlani, 10-es körül tudok szerezni 4l-t.
Jövőre a 10 napos motoros matrica 1470 lesz. 4 napos nem lesz.
Itt fönt a sávban beírod a most látható szöveg után, hogy &p=620
Cső!
Fuchs-ot használok már 3 éve és tökéletes,nem is zabálja,ellenben a castrollal. Nem drágább a fuchs a motulnál. Keresd kutyát a zzr fórumban Ő tud jó áron!Tőle veszem én is!
nem hinném, hogy a Motul szar lenne, de mi egy jó páran MOL Dynamic 4T Racing 10W50-est használunk, amivel meg vagyunk elégedve.
ha egy adott olaj tudja az előirt dolgokat, akkor nem lehet gond, a lényeg a rendszeres 6000 Km-enkénti olajcsere
hogy lehet itt oldalra rákeresni pl 620 oldal , tudja ezt valaki köszike,
vegyél inkább egy jó márkát, nekem fukszot ajánlottak, de biza erről én még csak fél füllel hallottam, érdeklődni kell , neten is nézz köröl, én is teljesen tanácstalan vagyok, hogy ez a jó meg az a jó meg amaz a jó, napersze aki laikus annakminden jó
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy találtam jó áron Motul 5100 es olajat. Hallom innen-onnan, hogy sokan használják. Nekem semmi tapasztalatom róla :( 7-esbe aki használ, az megvan vele elégedve? Nyugodt szívvel beletehetem? Vagy maradjak a Fuchs-nál ami ugyebár jóval drágább olaj.
Szép estét...
vannak benne érdekes dolgok
Ilyen ez a popszakma Most már nekem sincs bajom, csak tegnap még az ágyban is majdnem összeszartam magam, ha meg kellett mozdulni