Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakucs storno, ez az időjárás ismét felbasz
Emiatt váltunk mi is
Ez elég patika, áll a f@szom rá...
Pöpec a gép. Gondolkoztam (sőt még most is vennék) amcsi piacosban én is, de b@szott drága a szállítás.
Amerika :) Lehet, hogy érdemes ott körülnézni, több motort venni, egy költséggel hazahozni? Amúgy ez már lehet, hogy elkelt, de odaát állítólag láttak már több hetest is, legyen akár egy vagy két R betűje ;)
holnap estefelé olvassatok ide, mert addigra megtudom, megyek e vasárnap du-ra Kakucsolni
MITO-val, kisbusszal viszem ha igen
akkor mi mind nem vagyunk normálisak, mert a szakemberek szerint 4 évente kell munkahelyet váltani , a probléma az, hogy a lakáshitel még 16 év
Nekem 06.15-én volt 6 év
Nekem novemberben lesz 6 éve, az sem normális...
ma van 5 éve, hogy itt dolgozom
ez normális dolog
Mentőzöm ott is.Csak a tesóm lakása üres.. .
Kelenföldön leszek,a Tétényi út közelében. Az a raktár kicsit messzebb lenne. Jó lenne találnom vmit a közelben.
Ecseri uthoz van kozel egy raktar, nemreg kuldtek egy ilyen akciot, zart raktar orzott helyen, ejjel nappal mehetsz erte es aszem 6000/ho 3m2 talan. Motor pont befer.
Pestre költözöl? Mit fogsz ott csinálni? Ja, onnan kicsit közelebb leszel...
Cső! Költözést,munkát,stb szervezem a nagyvárosba. .. .közel leszek legalább mindenhez csak azt nem tudom hol tároljam majd a ninját! amúgy itt minden ok,mostanában nem törtem semmi össze, kivéve magától elszállt vhol az indexbúrám
Az a baj, hogy eléggé bosszúálló típus vagyok
azt senki nem allitotta, hogy eletben maradt!
hát erre baszott kíváncsi vagyok
és a fószer még él
Vagyok, vagyok. Hétfőn elhoztam az idomokat és hétvégére sztem elhozom a vasat. Azért nem lett 100%-os a fényezés
kabbe,
egy kicsit átkalandoztam a nagy tesókhoz, készülvén Brno-ba
Hol van mindenki? Írjatok már valamit! Guro a sikeres államvizsgától ittasan biztos belefulladt a szeszbe, Orbi meg a fiatal rüszükbe...
Jaja, most olvastam. Írtam választ
Kawasaki sufni tuning
üdv!írtam mailt
Na ja. De ez törvényes
ja, mert kétszer is meg van egyazon motorban