siófok nekem bejövős....de arra gondoltam,hogy lehetne valamelyik pálya is megálló pl kecskeméti és ott összeütni egy laza bográcsost és kerülni egy párat....ezt én le tudnám beszélni mert a haveroméké a pálya
szerintetek?
Tomika,
vasárnap de-t mit csinálsz?
nem kerülsz erre felé egyet? el tudnád vinni a motyódat és kerülhetnénk is egy kisebbet, mert du meccsem van, szombaton meg szopás ZH
Nem éri meg átalakítani, mert számottevő pénzt ezen nem fogsz megtakarítani, jobban sem fog menni. Ez egy karburátoros gép, elég macera lenne rálőni a témára. Amúgy is a motornál nem a fogyasztás az elsődleges szempont, hanem hogy menjen! A teljesítménynek meg ára van, csodák meg nincsenek!
én az átalakítást nem ajánlom!
ez egy motor és nem is akár milyen!
ez benzinre van kitalálva, nem kokány dolgokra! inkább kevesebbet motorozz, vagy egy kicsit finomabban bánj a gázkarral, de ne alakíttatsd át!
a talin szívesen látunk és hozz magaddal még fajtársakat
sziasztok. szivesen veletek tartok,nekem bármilyik megfelelne. itt is megkérdezem hátha tudtok segiteni,etanolosra szeretném áttalakitani a gépet nem tudjátok hol tudnák ez ugyben érdeklödni kösz
srácok!
még mindig elég kevesen jeleztétek, hogy kinek melyik útvonal lenne a legjobb az évadnyitó talira
ne legyetek már ennyire beszarik, röffentsetek ide pár gondolatot azt majd szervezkedek tovább, de senkinek a szájából nem akarok vinnyogást hallani, hogy ha nem veszi a fáradságot, hogy ötleteket adjon....
14 körül szabályoz és kb 8eft a DID lánc. DID-et érdemes venni, állítólag sokkal tartósabb mint a gyári Tourmax. Egyébként nem kell kivenni a blokkot...
Sajnos külföldi munka miatt eladóvá válik a szeretett gépem egy két héten belül. Még nem hirdettem meg, gondoltam először itt hátha valakit érdekel . Egy két kép van fent az adatlapomon. Tökéletes állapotban van . 550-ért fogom feltenni. Ha valakit érdekel írjon rám.
Nálam nem is nagyon lehetett hallani,de rendesen megnyúlt és már állítani sem lehetett. Kíváncsi vagyok lehet-e majd vmit hallani ,ha kész,csendesebb lesz-e!
A szerelő többe kerül akkor.Nekem csörög kicsit.lehet hogy lehet még állitani rajta.Na majd elviszem,ugyis kell egy karbi szinkron,kisebb a dobom mint tavaly,és alul sokat kap,meg az étvágya is megnőtt.Majd egy kalap alatt.
Szerelő csinálja!
Havernak ki kellet venni a blokkot az r1 ből.
És kiváncsi vagyok,hogy ezen mekkora munka.Hát nem tudom menyire olcsó,én amire árat kértem azon leültem.
szerintetek?