Karbit sikerült belőni?Nekem most 130/40 fúvókák vannak benne,a dynojet tűt meg kiszedtem,mert kissé megugrott a fogyasztásom tőle ...Hallom vmi csodaszert is beszereztél a tank mosásához,bevált?
Az semmi... Én meg 6 évesen valami Lada utánzatot, vagy mi a fenét toltam ezerrel a játszótér körül! Hülye Zsiklának meg valami kis piros Porschét vett a Zoli
Míg te a száddal kelepeltél, én már javában tekertem a kormányt!
Siófok nekem is bejön. Szóljatok előre,hogy biztosan szabad legyek aznap.
Vezérműlánccal meg ne nyafogjatok,az enyémhez a D.I.D. 17-22e,a gyárit tudta Zsolti 12e-ért hozni(posta minden összesen),mondjuk kellett várni rá nem keveset,mert megkerülte párszor a földet...A blokkot nem vette ki nekem se a szerelő.
pitkin:E85 olcsó,az autómba én is vegyesen rakom keverve 95-el,de motorba NEM való! Ne is mókuskodj vele,mert több kárt okozhatsz,mint amennyit megspórolhatsz a benzin árához képest!
nekem csak a Dunántúl fér bele:( groteszk a helyzet,mert elfogyott a lé a szervízre és nem tudok nagy utakban tervezni. erre felé lesz a tali megyek,ha messzebb akkor lélekben.
a barátom szivessen megfőzi a kaját is az alapanyagot meg összedobjuk.....letudunk ülni padokra faszán meg a városba bemennénk a Jakó cukiba nagyon odabaszós lenne főlleg ha lennénk egy 10en
szombat de. itthon vagyok és ezt a kurva környezetvédelmi szart tanulom, mint most is
szal ha erre gurulsz oda tudom adni, csak nem tok veletek gurulni, mert 16 tól ZH
Míg te a száddal kelepeltél, én már javában tekertem a kormányt!
tudod szájjal már 3évessen is jól brümmöktem..
csak nehogy orbi bácsi merágjon
Vezérműlánccal meg ne nyafogjatok,az enyémhez a D.I.D. 17-22e,a gyárit tudta Zsolti 12e-ért hozni(posta minden összesen),mondjuk kellett várni rá nem keveset,mert megkerülte párszor a földet...A blokkot nem vette ki nekem se a szerelő.
pitkin:E85 olcsó,az autómba én is vegyesen rakom keverve 95-el,de motorba NEM való! Ne is mókuskodj vele,mert több kárt okozhatsz,mint amennyit megspórolhatsz a benzin árához képest!
akkor ha nem gond én lebeszélem .....az időpontot találjuk ki...
és had szóljon a gitár
az erő velünk van.....
na cserélek gumát aztán meccselhetünk....
csak nehogy nézzenek hátulról
szal ha erre gurulsz oda tudom adni, csak nem tok veletek gurulni, mert 16 tól ZH
Az erő hiányát a tudásoddal pótold!