Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talitervezet
mit szólnátok hozzá, ha Komárom-Komárno, odaát el egészen Párkányig majd Esztergomon keresztül haza
vagy
Tapolca - Keszthely, déli parton vissza ki merre lát
vagy
csak szimplán Siófok és ott meg stírölés ezerrel
vagy
ha Duna túloldala, akkor Szeged, csak ott k..ra nem vagyok ismerős, szal kell vki aki kalauzol, mit miért érdemes megnézni

várom a reakciókat és előre leszögezem, hogy nem ér fikázni, mert ütök
Sziasztok!
Elfekvőben nincs valakinek,a kilométeróra meghajtás ellen daradja,ami a felnibe megy?Fasza szerelő,gumizás után faszán vissza rakta.És ez sinylette meg.Persze majd ha megreklamálom ő lesz felháborodva,és ő tuti jól rakta vissza.A másik a leszoritó csavart szaggata bele,persze ez már meg volt szakadva.Még egy ilyenbe belefutok,és tuti a fejére húzok valamit.
Sziasztok!

Jó az alkatrész ellátottsága a Z7-nek avagy nem? Mennyire megbízható gépek?
látszik nem?
még jó, hogy megy a hegesztés
rendeltem 1 karbit, még 3 hét és mehet a szervizbe, addig beköltözök valami kazánházba!
csak el ne tűnjön megint, mert akkor tényleg kénytelen leszek sóderos fa..al análisan és orálisan halálra zaklatni a postást
kunmadár nekem kilőve:( 361km. és az nem kevés. persze,ha a lóvé nem számítana benne lennék,de..
H-s ZXR-t még nem teszteltem
Sikerült nem csesztem el:)
Az én szerelőm is ennyiért csinálja.(10e mindennel)Egy másik topic-ban mikor ezt leírtam egyből lehülyéztek és okoskodónak neveztek ,pedig több motort is vittünk oda.Az ár mindig ua volt,a minőséggel sosem volt gond!
Talinak örülnék.Guro-t már ismerem(mégegyszer köszönet a segítségért),schzxr motorját is láttam már(sőt!a motorjaink a szerelőnél álltak is egymás mellett),de a többieket is szívesen megismerném.
Te voltál?
így van
még megyen , de április közepétől már mehet a dolog
Nincs valakinek törpehörcsöge?
Fényorgonázól?
Ja azt még mindig megy a fehérjekúra? Kéne már italozni egyet, ha feljött a téma.
hát gurulj el érte és megkapod
aztán meg talán a sörödet is
Róland, narkós fasz, hozz egy sört
Utcán fogok keverni én is újra tehát remélem jelen tudok lenni egy egy ilyen összetréfálkozáson!
ez a bölcsesség a koroddal jár ?
Én ezt egyedül szoktam csinálni, de nem egyszerű tartani a felnit, dugni a tengelyt, úgy hogy a távtartók is a helyükön legyenek. A km kihajtásra figyelj, hogy a kis nyelv, ami beleillik a kihajtásba, azt nehogy rosszul rakd össze, mert ha jól emlékszem itt a fórumon valaki már cseszte el.
Köszi a gyors választ holnap meg is próbálom!
találkozó lesz!
már elkezdtem gondolkodni a helyszínen és az időponton is, de amint megtaláltam az optimális megoldást kihírdetem az igét
szóba jött egy május egy kunmadár is esetlegesen a kawa s átor elé kitett heteskékkek
Na akkor ezt meggondolom.
Maradjunk annyiban hogy "ismerem"
Nem rontom senki hitelét, úgyhogy a Janit ajánlom...higgy nekem!
-Először is leveszed a féknyergeket
-inbuszok oldása
-kisebb kulcsnyílású talán 22-es inbuszt oldod a kerektengelyen
-kiveszed az inbuszcsavart
-kicsit felülről tehermentesíted a kerék emelésével az elsőtengelyt
-közben egy kalapácssal, vagy akár a tenyereddel megindítod a tengelyt kifelé
-másik oldalon meg amikor már látod a tengelyt, kihúzod
-ja és előtte csavard le bal oldalon a km óra spirált.