Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudod GURO azt nem szeretem, ha hazudnak rólam vmit és utána meg kussolás van. Olyan vagyok, mint az Old Spice. Nekem bizonyíték kell
Tom,

ha ébren vagy, akkor csörgess meg a holnap miatt!
Bird,

amit ti ott nyomtok, na az már szappanopera
szia, adatlapomon fent van, forumokba nem szoktam beirni, mert mar a 120. afrikai tobbmillios bankszamlarol kapom az ertesitest, amit pont velem akarnak megosztani...
Azt csicsergik, idén nem lesz kupa...
Jaja csak hézagállítás lesz.
Akkor rendelek szimeringet
Üdv. dnor .Szuper. írj légyszives egy e mail címet,-hogy megbeszéljük a részleteket,,,valószínű kéne.

Láttam tavalyi zx kupakiírást, egy valamit nem tudtam kideríteni, hogy a motornak rendszámosnak kell e lennie?(remélem nem)
Még "kezdő vagyok"és néhány dolgot nem vágok.Biztosan lesz még pár kérdésem.... De a motor már készül.
Én cserélnék szimmeringet is, főleg ha nem ismered az előéletét. Csak gyárit vennék, 3eft körül van darabja. Szelepfedéltömítést nem kell cserélni, max ha könnyezik. Hengerfejtömítést kell cserélni, ha leakasztod a fejet. De gondolom csak hézagállítás lesz.
Urak 2 hülye kérdésem lenne ha lehet.

Az első gátlóban akarok cseréltetni olajat csak azt nem tudom hogy szimeringet kell-e cserélnem vagy sem.
A második meg hogy ha leveszem a szelepfedelet akkor kell új tömítés is?
Na sutty akkor egyedül motorozom
Akkor viszont nagyon kell egy ilyen
70.000 rendszer es tankbor egyutt
Jóféle és hogyé adod?
Figyu, most nezem neked piros/bordo a hetesed. Nem kell ra egy baster tankbor?
Kipuffal egyutt mondassz ra egy jo arat el is vitted
ez ebben a formában nagyon baszós lenne! HAJRÁ!
Nyugi Gurobácsi nem kapkodnak érte szerintem kitudod majd probálni a másik ,hogy valszeg haverom veszi meg ő meg jön velem pályázni
az idén még csak majd most kezdődik , nehogy a végén meggondolja magát
Nálunk csak idén lesz közös motorozás,jövőre nem hajlandó felülni a vasra már most közölte
Úgyhogy én is szeretnék ilyen szép idomot hátra
legalább mindenkinek van öröme egy kawasakiban
Komplett Yoshimura rendszer van, az jo?
Mi van, mi van? Semmi. Unatkoznak a cerkahegyezők és rejszolnak egy-egy sikerre

oszt akkó most mi van?
Aham. Válaszoltam is
és a legújabb beírást is?