Én biztos ott leszek kenesei találkozón, ha lesz! Remélem Guro is, hogy tintázhassunk és ne úgy mint tavaly, hogy már 11-kor este félholtan fetrengtem a sátorban
kakucsra szeretnénk menni párszor, meg persze a Lime party-kra
remélhetőleg idén szárazabb marad az alsónadrág, mert a tavalyi év eléggé esősre sikeredett kawanapokat nézve
üdv mindenkinek!
ez azért már egy kicsit sok, hogy a topic csúszik lefelé
néha néha böffenjetek ide vmit, mert annyit kell görgőzni az egérrel mire meglátom a ZX-7R feliratot, hogy elfárad az ujjam
Orbi,
hát faszán felhívtál és faszán elmesélted mi a szösz volt veled
Helló 7-r hajcsárok! Olyan kérdésem lenne:nektek volt már hogy ki,ki hagyott a benzinpumpa? 1-esbe beteszem kuplung nélkül indítózok,10 esetből 1,2 alkalommal indul el a pumpa,ilyenkor pöcre be is indul,de ha nem akkor hosszú indítózás után nagy nehezen indul a cápa ! kb. mi pénz lehet egy új,esetleg használt?
hogy a picsába tudom kipróbálni az olasz csodát, ha eladod
remélhetőleg idén szárazabb marad az alsónadrág, mert a tavalyi év eléggé esősre sikeredett kawanapokat nézve
akarok róla képet is csinálni szörnyülködni egy kicsit
ez azért már egy kicsit sok, hogy a topic csúszik lefelé
néha néha böffenjetek ide vmit, mert annyit kell görgőzni az egérrel mire meglátom a ZX-7R feliratot, hogy elfárad az ujjam
Orbi,
hát faszán felhívtál és faszán elmesélted mi a szösz volt veled
remélhetőleg a héten ki tudom szedni a hátsó gátlót és utána küldöm is felújításra.
Ha meg lesz az eredménye majd infózok