Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vizsgáid mikor lesznek Tomika?
a leállás alatt egy betűt nem sikerült tanulnom oszt pénteken 1 jövő szombaton meg 2 tárgyból kell mennem
erre jó a segg alá húzott kipu legalább melegen tart
JA, tegnap láttam egy elvetemültet itt Fehérváron 600RR-rel, ott csinálta a picsáját a plázánál.
csak így az idomokat nem törte szarrá
Ilyen a popszakma. Én tegnap kimentem korongozni a tóra, estem egy akkorát, a picsám úgy sajog, mintha motorral takaróztam volna
így így, itt is meg volt a szondáztatás
a képeket meg akkor majd lesem
Tudom, hogy nem tettem fel róla képeket, de mivel tegnap vettem hozzá kesztyűket is, így gondoltam, hogy ma azokról is felrakom majd a fotót. Vagy nem

Én max 2 korty pezsgőt ittam 31-én este munka után. de a kollégáknak se engedtem a munkában lazulást a következő munkanapon.
a sisakokról nem tettél fel képeket!
a baj az, hogy nem 22 óráig, hanem 22 órán keresztül
arra felétek minden rendben zajlott? másnaposok stb?
ja és a kis meglepi csomag odabaszott rendesen, toltam befele mint állat
Hol érdekel az engem, hogy 22 óráig csesztetted szegény embereidet?

hát nem tudsz olvasni a sorok között?
tegnap bakker 22 óráztam, és még most is mosott szar érzetem van
Gégegyűrű? Hmmm....
v
nagyon megható
de a gégén mégis csak lett "gyűrűzés"
Ezt a nevet még egyetemi éveim alatt kaptam. Nyomtuk a focit keményen egyetemen belüli versenyeken, illetve egyetemek között is és az egyik szünetben lazításnak próbáltunk kosarazni. Én full hülye vagyok a kosárhoz, a gyűrűről is csak akkor hallottam amikor a párom vmi ilyesmit akart kapni tőlem Szóval nagyon nem ment a kosár a palánk alatt és hihetetlenül sza..ul mozogtam. De egyszer csak a félpályáról fogtam egy labdát és nekiküldtem a palánknak erőből és beesett a gyűrűbe. Akkor mondta egy nagy cimborám, hogy úgy mozgok a pályán, mint Larry Bird aki egy amerikai kosaras, mivel a pályafutása végén már a gerincfájdalmai miatt nem tudott normálisan mozogni, szinte csak másodpercekre tudott beállni. A szünetekben mindíg a parketten feküdt a fájdalomtól eltorzult arccal, de amikor beállt akkor megvillant a keze és beszórt pár triplát. És ezt a nevet rövidítették le simán Bird-re.
Egyébként miért vagy Bird?
A garázsban megvan valahol Majd megkeresem!
Nincs meg neked az a lap, nem tudod bescannelni?
Ja az egyik superbike újságban. Jól szerepelt a kicsike és ha azt nézem a sorrend magáért beszél, hiszen a 900 RR-t nem a ZX9R-el hasonlították össze. Honda CBR 900RR, Kawasaki ZX-7R, Yamaha R1, Suzuki GSX-R 750 SRAD.
Ez meg a Major Gabié
7R
Tied benne volt valami tesztben?
csak egyet?
Ja ez volt a gépem. A Superbike teszten elfosta magát a 750-es Srad még a Mátra előtt, ahogy meglátta a kanyarokat , így kiszállt a buliból. Az R1-et simán lenyomta a Legenda, és a végén a 900 RR-t hozták ki a teszt győztesének. Jó kis gép volt , egyet azért még vennék.
nekem csak simán a szar lábtartás miatt kopott el, persze kopott vele a fékkar és a lábtartó is
Működött, de a vicc, hogy ekkor még hátsó féket is tiportam. Azért kopott el a csizmám