persze-persze ezen nem volt mit agyalni...
nekem is kezd összeállni a 2011es terv.
-fostubus RSV helyett- ZX6-ot valami 2006-07 évit
-csak úgy egy nehézbombázó ZX12-őt (csak egybelegyen évjáratot)
-DRZ-E helyett meg KLX450r-t úgyse endurozok már sokat...
röviden ennyi mindegyik projectet elindítottam
zőldülés folyamatban...
Köszi Orbi! Már régen imádtam ezt a gépet, és amikor megláttam ezt a példányt a neten, rohantam is megvenni a fritzekhez.
Vmi hasonló állapotú RR-t akarok majd venni utcára is.
így így, én főleg a sisak komfortjára vagyok kíváncsi. szélzaj, párásodás, légáramlás az utas felé, súly, szellőzés stb és ami a legfontosabb, hogy beáramlik-e a szél az álladnál , bár lehet hogy az én fejméretemmel van a probléma, nem is a sisakommal? de az XXS-es sisak azért mégis csak hülyén jött volna ki nekem
jóvannamán
a sisak a zizihez passzol nem vitás
a kesztyű nekem az alakja miatt gyanús, nagyon vastagnak tűnik az ujja, meg olyan négyzet keresztmetszetűnek, de ha belegondolok, hogy a sisakból is XL est vettél, akkor gondolom a kesztyűt is kitölti majd a mancsod rendesen
Minek bele ződ? Ez a ZZR-hez lett vásárolva
Dicsak
Zöld sisakom van már 6 db, minek még 2 hozzá? A kesztyű nem spyke, de ár-érték arányban nekem megfelelő. Minőségre jónak néz ki, aztán majd meglátjuk. Egyébként meg a spyke kesztyűm fél szezon után szétment, a calvatti vagy a mi a tököm meg már kb a 4-ik évet húzza. Pedig az se egy magas árkategóriűjú termék. Majd a szezonban kiderül, hogy milyen a kesztyű, de nem hiszem hogy csalódást fog okozni. A sisak meg kényelmes, elég jókat írtak róla és a dizájn is bejön
ránézésre nem rossz, kíváncsi leszek majd a használati tapasztalatokra. csak azt nem értem, hol van ebben zöld?
a kesztyű nekem ilyen messziről nem tűnik vmi fajintosnak, de biztos csak rossz volt a fotós
akkó meg kabbe
a pénteki lesz a szar, statisztika, a jövő heti az itteni folyamatokból, gépekből , eljárásokból lesz, de azért ott is van pá érdekes rész
most látom a 7-est a grande-n,
hát elég olcsóé megy
Azért látom ragályos a Kawasaki-k gyűjtése
nekem is kezd összeállni a 2011es terv.
-fostubus RSV helyett- ZX6-ot valami 2006-07 évit
-csak úgy egy nehézbombázó ZX12-őt (csak egybelegyen évjáratot)
-DRZ-E helyett meg KLX450r-t úgyse endurozok már sokat...
röviden ennyi mindegyik projectet elindítottam
zőldülés folyamatban...
Vmi hasonló állapotú RR-t akarok majd venni utcára is.
Ha valakit érdekel egy szép ZX7R, 99-es évjáratú(fekete vázas), az írjon a scooterba@freemail.hu ra! E-mailban küldök képet.
a sisak a zizihez passzol nem vitás
a kesztyű nekem az alakja miatt gyanús, nagyon vastagnak tűnik az ujja, meg olyan négyzet keresztmetszetűnek, de ha belegondolok, hogy a sisakból is XL est vettél, akkor gondolom a kesztyűt is kitölti majd a mancsod rendesen
Dicsak
Zöld sisakom van már 6 db, minek még 2 hozzá? A kesztyű nem spyke, de ár-érték arányban nekem megfelelő. Minőségre jónak néz ki, aztán majd meglátjuk. Egyébként meg a spyke kesztyűm fél szezon után szétment, a calvatti vagy a mi a tököm meg már kb a 4-ik évet húzza. Pedig az se egy magas árkategóriűjú termék. Majd a szezonban kiderül, hogy milyen a kesztyű, de nem hiszem hogy csalódást fog okozni. A sisak meg kényelmes, elég jókat írtak róla és a dizájn is bejön
a kesztyű nekem ilyen messziről nem tűnik vmi fajintosnak, de biztos csak rossz volt a fotós
A kesztyűt pedig az AGO Motors-nál vettem 13 pénzért.
az olaszt tavasszal eladás előtt szeretném meghajtani!
BUÉK Orbi bácsi
GURO majd elmesélem a pillanatnyi eltünésem okait.... már leszek vagyok faszom....!
a pénteki lesz a szar, statisztika, a jövő heti az itteni folyamatokból, gépekből , eljárásokból lesz, de azért ott is van pá érdekes rész