Az enyém '99-es szürke vázas, nagy ninja felirattal, bár azt nem tudom, hogy eredeti-e, de nekem bejön :)
Guro, a tankon neked sikerült összehozni azt a kis huplit (hogyan?)?
Helló szia srácok. Van egy nagyon tuti zx-7-es, nagyon durva nagyon jó áron full gyári. Itt az oldal ahol megtekinthető, de fel van rakva az apróban is higgyétek el megéri http://www.batszimotor.hu/inde...
És hogy beszéltek? Japánul?
Angolul nyomjátok a vakert? Egy ismerősöm bp-i cégénél a felső vezetés full brit és csak angolul tudnak. Ő meg csak magyarul. Kérdeztem, hogy Ti hogy beszéltek egymással? A válasz: nagyokat mosolygok, mondom nekik, hogy hello és OK! Hát ez kész ......
na kiokoskodtam magam
még van egy kis adminisztratív dolgom, aztán meg egy rövid csevegés a koreai nagyfőnökkel és elkezdem a hétvégét
kitartás minden zöldségesnek
nekem is nagyon tetszik, ott a gyárkapun kívül azonnal rábiggyesztik, szal nekem ez benne volt a vételárban
csak először kakucson kopott meg a dob eleje a kétszemélyes pályázásnál, aztán meg kecsóringen a buktámnál
meg egy kicsit aszzem már kiégett a cucc, mert ordenáré nagy hangja van , ami a mögöttem jövőnek a hallását rombolja rendesen
Guro, a tankon neked sikerült összehozni azt a kis huplit (hogyan?)?
elvileg 7 éve egy ilyennel járok
itt van a hirdetés
további kellemes napot , munkát, pihenést!
nagyjából így igen
és mind ezt telefonon, szal activity kizárva
- háu mács?
- fifti...ööö fiftin
- háu?
- mondom fifti nekem, fifti neked
- ól rájt
de ne tudd meg milyen a koreai-angol, ezen beszarnál
Angolul nyomjátok a vakert? Egy ismerősöm bp-i cégénél a felső vezetés full brit és csak angolul tudnak. Ő meg csak magyarul. Kérdeztem, hogy Ti hogy beszéltek egymással? A válasz: nagyokat mosolygok, mondom nekik, hogy hello és OK! Hát ez kész ......
még van egy kis adminisztratív dolgom, aztán meg egy rövid csevegés a koreai nagyfőnökkel és elkezdem a hétvégét
kitartás minden zöldségesnek
addig kitartás mindenkinek
csak először kakucson kopott meg a dob eleje a kétszemélyes pályázásnál, aztán meg kecsóringen a buktámnál
meg egy kicsit aszzem már kiégett a cucc, mert ordenáré nagy hangja van , ami a mögöttem jövőnek a hallását rombolja rendesen
így jött haza amcsiból annó
csak sajna azóta egy kicsit koptatta már a beton