Hat ez nalunk ugy szokott mukodni (el vagyunk kenyelmesedve)
hogy van nekem is meg a batyamnak is egy Mastere (renault)
berakjuk a motorokat es szepen levisszuk, faradjon el akinek ket anyja van. Kinezzuk elore az utvonalat, aztan szep nyugodtan vegigmegyunk. Sok azert a latnivalo is arrafele, de tavaly ketszer is beleakadtam nemet motorosokba, akik nem viccelos tempot nyomtak a hegyre fel/le. Mar rajottunk mi is a napi 400km-re, nem kell tobb. Nem satorozunk, szepen szallodazunk (kb22eur/ej reggelivel) valami lightos ebed, a vacsora meg 15eur korul szokott lenni. napi 1-1.5 tank benzin megy el. A Passok szoktak meg 8-20eur-ba kerulni, attol fugg melyik hago.
Tavaly 3x voltunk, az iden megprobalunk tobbet menni.
A garda to kornyeken meg ugy tudom nem lesz fizetos ut, a hagok ilyenkor meg nem jarhatoak motorosoknak
Jó reggelt !
Janav kifejtenéd bővebben a Garda tóhoz tervezett túrát...
Van már tapasztalatod hosszabb túrákban?
Késöbb érdekelne csak egyenlőre jussak odáig hogy gurulgassak vele...
Szokott valaki ilyen hosszabb túrákat nyomatni?
legyen valami jo is:
Az erdoben folyton log a roka a farkas meg a medve.
Megunja mar ezt az egesz erdo, es kirendelik munkara oket.
A roka elkerul egy gadahoz tyukot orizni, a farkas egy masikhoz baranyokat, a medvenek meg a teglagyar jut.
Talakoznak egy ev mulva.
A roka mankoval jon, torott a laba
- Mi tortent veled roka koma?
- Jaj ne is mond, ev vegen megszamolta a gazda a tyukokat, es hat hianyzott belole igyhat jol elnaspagolt.
Farkas tejesen be van gipszelve, toloszeken jon.
-Mi tortent veled farkas koma?
- Jaj nem is kerdezzetek, ev vegen megszamolta a gazda a baranyokat, es hat hianyzott belole nem is keves. Nemcsak hogy a kutyakat ramengedte, meg utana el is vert kegyetlenul
A medve viszont jol meghizva jon
-Medve koma! Hat te hogy hogy ilyen szepen kikerekedtel?
- A teglagyarban senki nem szamolta a ciganyokat!
amikor vettem a 7-est a fater ott állt a az eladó mellet a lóvéval a kezébe!
rakosgassa az 50 papírját egy évig, és vegye meg egybe, vagy ne motorozzon az ilyen!
Én is nézegettem Mobile.de-t, de piszok drágák kint a normális szép példányok. Azt hinné az ember kint hogy vigyáznak rá, aztán alig találtam olyat ami gyári állapotban lenne.
Mivel az ajkai ember nem jelzett vissza, Győrből rendelem az olajat, ott pedig nincs láncspré. Mol spré nekem is kell, de nem tudom még honnan szerzem be.
Na ki a balek?
Hát most jut eszembe, hogy már én is eladtam így egy mocit!
A gyökér motorozott egy pár hetet, meg kifizetett egy törlesztőt.
Aztán motor vissza! Kár nem keletkezett benn, de akkor is! Nekem még kipróbálni sem engedtek egyetlenegy motort sem ha nem volt ott nálam a teljes vételár! Sőt a hetest úgy vettem meg, hogy egy 500 négyzetméteres zárt! valami piacfélén próbálhattam ki úgy, hogy ott volt velem a lóvé.
Hát az ilyenek járjanak csak tovább bmx-szel, mert a motorozás rohadtul nem olcsó játék.
Németország!
ZX7R-t szeretnél venni?
Kicsivel 2000€ alatt találsz törött 96-s modelleket
Kicsivel 3000€ felett már találhatsz használható példányokat
Ha szeretnél egy szép darabot vigyél magaddal pénzt bőven, mert 4000€-val még lehet, hogy kiröhögnek.
Az első: csávó darabig fizet, majd autó visszakerül úgy, hogy a rend őrei telefonálnak neki: A autója x helyen áll az út szélén betört hátsó szélvédővel, csináljon vele valamit.
Haverom elmegy az autóért , majd valamivel olcsóbban eladja, nem bukik.
A második: az illető fizetget, majd egy idő után az autó hengerfejes lesz, nem tudja megcsináltatni, nem fizet, autó visszakerül és haveron nem tudja eladni, szóval ez csúnya bukta...
Aki azt mondja, hogy zsebből ki tud fizetni havi 50-es törlesztőt, az hitelt is kap!
Idézek: "Jaj idős motor nem hitelezhető" Ha van havi 50-ed motorra akkor vegyél ZX6-ot és még egy év ingyen szervizt is kapsz ajándékba!
Nem hitelképes a mókus? Vajon miért nem?
Ahogy en tudom az osztraktol, akitol a kipufot vettem.
O kiprobalta az 1-et, ami nem sok mindent csinalt, a 2-es a kozeptartomanyt erositi, a 3-as szinten volt neki a gepben. 4-5000 alatt fulladozott, 9-tol volt a tuzijatek. Utcara szerinte ertelmetlen a 3-as.
Egyik cimbimnek van bontva egy 7-ese neki lehet hogy van ilyen okossága.
Itt a száma:0630/272-39-22