Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kaptam ma egy tok korrekt ajanlatot a gepemre, idezek:

Egem érdekelne a motor, de csak akkor ha megtudnánk egyezni ugy , hogy kifizetném havonta

50.000 ft-al neked.Irnánk róla papírt és ha nem fizetem akkor elviheted a mocit és a pénzből nem kell vissza adnod.

Én az előző motoromat is igy vettem és ott sem volt gond!

Kérlek irj akkor is ha ez a megoldás nem érdekel!KÖSZÖNÖM!

Mokas fickok vannak
Sportec M1 garnitura van most akcioban ha kell valakinek 180-as es 190-es is (195/50) 51900,-ert. 2009-es gyartas, vadiujak.
Nem racetec, de ez van olcson
Vasarnap mar tolem nem fugg, csak delelott van kis dolgom. Ahogy az idojarast figyelem nem lesz az meg jo palyazni. De ha nem esik gurulhatunk egyet
Csak olajat rendelsz vagy tudsz szerezni láncspray-t is?
a licenc papirok már el lettek küldve és ha lesz ZX Kupa (s ha nem akkor is) biztosan találkozunk valamelyik ringen ;)
nem gond ha rosszabb állapotban van...itt az email cimem esetleg küldhetsz egy pár képet rá és részletesebben megdumálhatjuk: szollolacy23@yahoo.com
Olajszűrőt 1500 körül tudok hiflofiltrot. Légszűrő 3 körül van.
fel ora valaszt el, hogy kesz legyen a gep, de nem 100% hogy ossze is jon, hatha jo ido lesz. Azt irjak 14fok
Lehet ,hogy ki mennék én is.
Te kint leszel?
Halkan megjegyzem, hogy vasarnap nyilt nap az Euroringen, megjott a tomitesem is ma
Szivesen latnank palyazni, legalabb nem en lennek az egyetlen MS rendszamos. A stage 1 sajnos nem kell, ha 3-as lenne akkor lenne erdekes
Én is erre gondoltam. Nekem van, de javításra+festésre szorul. Nem törött, csak repedt. 2 részes papírvékony, ja és a lámpahelyek ki vannak vágva
bocsi...egy kissé erdélyi-es szöveg :)) ...pályaidomra értettem
"pályakarénát" ezt én nem értem , biztos azért mert még sosem pályáztam
Tud-e valaki eladó használt vagy uj pályakarénát egy ZX7R -re ...1996-2003as évjárat...
Köszönöm.
mpower@maffia.hu -ra küldd lécci a számlaszámod! szűrők? levegőplusz olaj? mert ha jó áron vannak azok is kellenének
mi meg páran már ezt használjuk egy ideje és igen, nagyon jó vele a 7-es
Én eddig Motul-t használtam, gondolom ez sem rosszabb, de ha itt mindenkinek jó, akkor gondolom nekem is.
Felteszem mégegyszer a kérdést:
Kell e még valakinek Olaj?
MOL Dynamic Racing 4T 10W-50 2400/l áron
Még egy motorra való olaj kéne a rendeléshez hogy ilyen áron megkapjuk.
válaszoltam is rá
Dobsz smst az is jó. Hétvége jó amúgy.
Vagy szombat vagy vasárnap délután a plázánál.
De még pontosítok addig telefonon ha így jó lesz.Persze csak este felé hívnálak mert tudom hogy éjszaka melózol és gondolom addig meg alszol úgyis
Rendben van, legyen személyesen, mikor lenne neked alkalmas, akár pénzügyi ok miatt, akár idő miatt?
Oksa miest kell a lóvé akkor inkább személyesen odaadom ha így megfelel.Összefutunk valahol
Küldtem ímélt.