Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én holnap megyek Az Allianzhoz mert láttam a neten hogy ha casco-t is kötök a biztosítás mellé 30%-al kevesebb lesz a biztim! De holnap többet tudok mondani!
pedig van olyan. azt hiszem az Allianz köt és az Uniqa is
Szia Joe ! Ehhez Te értesz nagyon, épp ezí' fordúnék Hozzád segíccségé'.... ! Létezik Szted, vagy tuttoddal olyan Biztosítító Ríszvínytársaság kis hazánkban, aki köt Kaszkót hasznátt motorra ?
Tartok Tűle, hogy nem, attól + mígjobba', hogy a Válaszod is nem lesz....
nem is neked adtam el
De komolyra fordítva a szót tőled nem nagyon mernék motort venni!
DR JOE, már láttam egy két videódat az oldalon, tényleg nagyon finoman és lágyan, mondhatni már-már nőiesen kezeled a gázkart!
áhhh.én karcmentesen adtam el apukám
igy e:http://sportmotor.hu/motoros_v...
55000 ig tudok véleményt mondani:addig nyugodtan megveheted.ha nincs ráirva hogy crazyJoe akkor 100000-ig
Thanks Pityu, szerintem ez lesz belőle: télen megveszem a gépet, tavasszal meg elmegyek erre a vizsgára ... Jah és még egy: olyan évjáratút akarok venni, mint a tied...van ezeknek valami típusbetegségük, amire oda kell figyelni vásárláskor, hány ezer kilóméterig érdemes megvenni / kb. 20 -25 ezerig / ?
Az átképzés kb annyi hogy vagy kétszer el kell menned rutinra,amiből lehet hogy a második alkalom már vizsga is,meg vagy kétszer el kell menni forgalomba vezetni és vizsga,ennyi.
én is du-n nyomom
Nem a pénz miatt kérdem csakhogy odaért-e
remélem a gépnek tetszeni fog
De megérkezett tegnap csak Du-vagyok aztán nem nagyon látogatom az oldalt. Köszönöm még egyszer remélem a pénzt hamar megkapod.
szeva GO

Nem érkezett még meg a gyertyád? Hétfőn feladtam már!
Kösz Roli, ettől tartottam, hogy valami hasonlóválaszt kapok valakitől úgy látszik jövőre mégis csak neki kell rugaszkodni ennek a korlátlan témának...de azért még télen beszerzem a vasot
Ez jól hangzik Pityu! Már 4 éve megvan a korlátozottam, muszály volt megcsinálnom, mert a rend rendíthetetlen őrei nem akartak leszállni rólam! Mindig fogócskáztunk egymással! Ez az átképzés konkrétan mit takar?
Balyone akkor nem vagyok előrébb, mint azzal ami most van! Ezt a 250-est elég könnyű volt kinőni, sőt ennek a vétele elve halva született ötlet volt ( kényszermegoldás )....mert zxr400-asból nem találtam normális állapotút...nem akartam megint kínlódi egy öreg mocival, mint előtte
Én is ebben a cipőben jártam pár évig,az első motorom egy suzuki gs500 volt,szartam én az egész korlátozásra,de egyszer véletlenül megállítottak a motoros rendőrök.igaz akkiban még nem voltak toppon ebben a korlátozott jogsi ellenőrzésébe,mindegy megúsztam 2000Ft-al.Utánna elmentem egy ismerősömhöz,ő azt mondta adjam oda a forgalmit,meg akkor kb 30EFt-ot,é mire vissza hozta 25kw ált benne,na akkor bátran motoroztam.Utánna vettem egy suzuki gsx600F-et,azt nem csináltattam meg így,szartam megint csak a korlátozott jogsira,ugyan volt egy két,bukás szagú dolog de megúsztam,és néha megfordúlt a fejemben hogy le kéne vizsgázni korlátlanra,de ezek után megint tolytam az egészre,és továbbra is korlátozottal motoroztam.Majd jött a 636,megint csak szartam a dolgokra,de mikor rájöttem hogy kezdenek a rendőrök rá álni ennek a a dolognak az ellenőrzésére,kicsit fostam motorozni és inkább megcsináltam a nagy A-t.mióta van jogsid?Mert két év gyakorlat A korlátozottal,és csak egy átképzés kell,az tavaly nekem kb 30EFt-volt.
Meg persze az elejét is lejeebb lehet engedni.
Szeva!
Lehet csökkenteni. A kutyacsontot kell rajta kicserélni.
25 kw-ra történő csökkentést, ha valahol meg tudják csinálni biztos, hogy nem olcsó. Szerintem majdnem ott lennél, mint a korlátlan jogsival!
Úgy, hogy kicseréled benne a motort 1 25Kw-os 250cm3-srr
Üdv Mindenkinek!

Csak két kérdést szeretnék feltenni, mert én is a közeljőben akarok venni egy 636-os masinát:
1, Lehet-e csökkenteni az ülésmagasságot kb. 3 - 4 centivel? (mert sajna én csak 170 cm magas vok és elég kényelmetlenül érek talajt rajta)
2, Hogyan lehet azt megjátszani, hogy a forgalmiban 25 kw teljesítmény szerepeljen és kb. mennyibe kerül? (mert csak 'a' korl.-om van és nagyon nincs kedvem csak ezért megcsinálni korlátlanra a jogsit)
Előre is kösz a segítséget bármelyik kérdésre is tudtok válaszolni!
Széles utat és még legalább 1 hónap jó időt!