Én holnap megyek Az Allianzhoz mert láttam a neten hogy ha casco-t is kötök a biztosítás mellé 30%-al kevesebb lesz a biztim! De holnap többet tudok mondani!
Szia Joe ! Ehhez Te értesz nagyon, épp ezí' fordúnék Hozzád segíccségé'.... ! Létezik Szted, vagy tuttoddal olyan Biztosítító Ríszvínytársaság kis hazánkban, aki köt Kaszkót hasznátt motorra ?
Tartok Tűle, hogy nem, attól + mígjobba', hogy a Válaszod is nem lesz....
Thanks Pityu, szerintem ez lesz belőle: télen megveszem a gépet, tavasszal meg elmegyek erre a vizsgára ... Jah és még egy: olyan évjáratút akarok venni, mint a tied...van ezeknek valami típusbetegségük, amire oda kell figyelni vásárláskor, hány ezer kilóméterig érdemes megvenni / kb. 20 -25 ezerig / ?
Az átképzés kb annyi hogy vagy kétszer el kell menned rutinra,amiből lehet hogy a második alkalom már vizsga is,meg vagy kétszer el kell menni forgalomba vezetni és vizsga,ennyi.
Kösz Roli, ettől tartottam, hogy valami hasonlóválaszt kapok valakitől úgy látszik jövőre mégis csak neki kell rugaszkodni ennek a korlátlan témának...de azért még télen beszerzem a vasot
Ez jól hangzik Pityu! Már 4 éve megvan a korlátozottam, muszály volt megcsinálnom, mert a rend rendíthetetlen őrei nem akartak leszállni rólam! Mindig fogócskáztunk egymással! Ez az átképzés konkrétan mit takar?
Balyone akkor nem vagyok előrébb, mint azzal ami most van! Ezt a 250-est elég könnyű volt kinőni, sőt ennek a vétele elve halva született ötlet volt ( kényszermegoldás )....mert zxr400-asból nem találtam normális állapotút...nem akartam megint kínlódi egy öreg mocival, mint előtte
Én is ebben a cipőben jártam pár évig,az első motorom egy suzuki gs500 volt,szartam én az egész korlátozásra,de egyszer véletlenül megállítottak a motoros rendőrök.igaz akkiban még nem voltak toppon ebben a korlátozott jogsi ellenőrzésébe,mindegy megúsztam 2000Ft-al.Utánna elmentem egy ismerősömhöz,ő azt mondta adjam oda a forgalmit,meg akkor kb 30EFt-ot,é mire vissza hozta 25kw ált benne,na akkor bátran motoroztam.Utánna vettem egy suzuki gsx600F-et,azt nem csináltattam meg így,szartam megint csak a korlátozott jogsira,ugyan volt egy két,bukás szagú dolog de megúsztam,és néha megfordúlt a fejemben hogy le kéne vizsgázni korlátlanra,de ezek után megint tolytam az egészre,és továbbra is korlátozottal motoroztam.Majd jött a 636,megint csak szartam a dolgokra,de mikor rájöttem hogy kezdenek a rendőrök rá álni ennek a a dolognak az ellenőrzésére,kicsit fostam motorozni és inkább megcsináltam a nagy A-t.mióta van jogsid?Mert két év gyakorlat A korlátozottal,és csak egy átképzés kell,az tavaly nekem kb 30EFt-volt.
Szeva!
Lehet csökkenteni. A kutyacsontot kell rajta kicserélni.
25 kw-ra történő csökkentést, ha valahol meg tudják csinálni biztos, hogy nem olcsó. Szerintem majdnem ott lennél, mint a korlátlan jogsival!
Csak két kérdést szeretnék feltenni, mert én is a közeljőben akarok venni egy 636-os masinát:
1, Lehet-e csökkenteni az ülésmagasságot kb. 3 - 4 centivel? (mert sajna én csak 170 cm magas vok és elég kényelmetlenül érek talajt rajta)
2, Hogyan lehet azt megjátszani, hogy a forgalmiban 25 kw teljesítmény szerepeljen és kb. mennyibe kerül? (mert csak 'a' korl.-om van és nagyon nincs kedvem csak ezért megcsinálni korlátlanra a jogsit)
Előre is kösz a segítséget bármelyik kérdésre is tudtok válaszolni!
Széles utat és még legalább 1 hónap jó időt!
Tartok Tűle, hogy nem, attól + mígjobba', hogy a Válaszod is nem lesz....
igy e:http://sportmotor.hu/motoros_v...
http://www.youtube.com/watch?v...
Nem a pénz miatt kérdem csakhogy odaért-e
remélem a gépnek tetszeni fog
Nem érkezett még meg a gyertyád? Hétfőn feladtam már!
Lehet csökkenteni. A kutyacsontot kell rajta kicserélni.
25 kw-ra történő csökkentést, ha valahol meg tudják csinálni biztos, hogy nem olcsó. Szerintem majdnem ott lennél, mint a korlátlan jogsival!
Csak két kérdést szeretnék feltenni, mert én is a közeljőben akarok venni egy 636-os masinát:
1, Lehet-e csökkenteni az ülésmagasságot kb. 3 - 4 centivel? (mert sajna én csak 170 cm magas vok és elég kényelmetlenül érek talajt rajta)
2, Hogyan lehet azt megjátszani, hogy a forgalmiban 25 kw teljesítmény szerepeljen és kb. mennyibe kerül? (mert csak 'a' korl.-om van és nagyon nincs kedvem csak ezért megcsinálni korlátlanra a jogsit)
Előre is kösz a segítséget bármelyik kérdésre is tudtok válaszolni!
Széles utat és még legalább 1 hónap jó időt!