Ha jelentkezik érte valaki add nyugodtan. Nem merem letartatni, mert fogalmam sincs hogy a dolgok mikor milyen irányba mennek. Aztán ha mégis összejön a pénz akkor szólok. Elméletileg a motoros csizmámra van egy vevő, ha megveszik akkor kell a cucc. És még örömömben nekiállok majd verebet fogni kézzel.
Igen működik csak van szépség hibája a sok műtéti beavatkozás meg persze dagad még egy darabig.De ugyanúgy vissza ültem a motorra Igaz a mankó a hátamra van kötve és úgy megyek minden fele
Mentem tankolni a városban.és előzésbe kezdtem a külvárosban
és nem vett észre a kocsi hogy előzök már.kijött és neki lökött egy oszlopnak.Leszakadt a bal lábaszáram amit szerencsére vissza raktak.a jobb lábszáram szilánkosat tört a combcsontom is 4 helyen darabosra.a bal vállam tőrt és a fejem és a lépem sérült az agyam bevizesedett a lépem meg repedt.10 műtétem volt eddig jelenleg most is gipszben vagyok
Mi történt, hogy eladod? Mi lesz az új gép?
Itt egy kis kedvcsináló....
http://www.youtube.com/watch?v...
Mégis váltani szeretnél?
Van valakinek valami véleménye/tapasztalata az új Metzeler Racetec Interact gumikról?
p.gabor1983@citromail.hu
cserbenhagyásos volt.3 hónap után azt mondták a jardok hogy nem találták megszüntették az eljárást
és nem vett észre a kocsi hogy előzök már.kijött és neki lökött egy oszlopnak.Leszakadt a bal lábaszáram amit szerencsére vissza raktak.a jobb lábszáram szilánkosat tört a combcsontom is 4 helyen darabosra.a bal vállam tőrt és a fejem és a lépem sérült az agyam bevizesedett a lépem meg repedt.10 műtétem volt eddig jelenleg most is gipszben vagyok