Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hogy legfőképp miért nincs dunlop trophy eredmény
mert igy ob-san összesítve..hát nem is tudom.én csak full full amatőrben akartam indulni.a szervezők pedig egyrészt kapják be a faszom ,mert az a rengeteg lé amit odaviszünk több is lehetne ha adnának érte valamit-és te tudod hogy itt mire gondolok.szóval ha nem lennének fasszopók akkor 3x ennyien járnának ilyenre.ezáltal a bevételük is több lenne.inkább pörgök osztrák és német szervezésű versenyeken mint Br eken
ismerős...nekem is 3hete pihen a vas
Azt is csak halkan...
Grat, mikor jön meg az új mocc?
Szilvia?
Anyámat is így hívják tudtam hogy nem vagy 100-as....
grat az eredményhez ...azt a 2 versenyt miért hagytad ki?
Zéró szponzorral szponzori pénzzel tuti nehéz...
az eredményhez gratula... viszont végigfutva azon, hogy hány versenyző vett részt az összes versenyen... nos igencsak siralmas a kép... (és nem a te eredményeidet, érdemeidet csökkentva mondom ezt...) szóval csak arra akarok utalni, hogy valaminek nagyon nem kell stimmelnie ha ilyen gyatra volt a részvétel... bár azt hiszem, hogy pont leszarják a szervezők, hogy mi mit gondolunk...

LX
http://brorganisation.hu/?p=10...

sajnos vége lett az idei versenysorozatnak.ennyi sikerült az első évben a 750 kategóriában a kurvácskámmal
bátor gyerkőc vagyol te akkoooo
Hű Misimúkuska leány!
Nem semmik ezek a gyilkos gépek! Bizti pattannék ám rá, mint állat!
Gyasztaaaa!
Az én tempómnál nem szabad elengedni a kormányt.
Most mint ha intettem volna. De lehet csak bólintottam.
..jaja, hasznos terhet vittem..
Megint nem intettél vissza, úgyh. biztosra vettem, hogy megint te vagy az...
Lehetséges. Mint ha utassal lettél volna.
ddt500... nem megint veled mentem szembe a 10 úton du 1 körül?
Szasz Szilvia.
Jaja, és ahhoz képest (még nem láttam senkit így menni a Mátrában) szerintem igen szerény!
Esteleg valaki nem tudja a választ a zx6 hátsó teló módosításra 06-07-re? kösz előre is.
Semmi,csak kérdeztem.
Jó fej manusz, behaltam rajta,....a sztoriain
szia Break
Polyák Attila, miért? Idén megnyerte a ringen 600ban az endurancet
hejjjjaszta az menekülés ... mert a halál nem lehet ennyire rossz ,huppppsz...illetve jou
Szörnyethalnék a helyszínen!