és hogy legfőképp miért nincs dunlop trophy eredmény
mert igy ob-san összesítve..hát nem is tudom.én csak full full amatőrben akartam indulni.a szervezők pedig egyrészt kapják be a faszom ,mert az a rengeteg lé amit odaviszünk több is lehetne ha adnának érte valamit-és te tudod hogy itt mire gondolok.szóval ha nem lennének fasszopók akkor 3x ennyien járnának ilyenre.ezáltal a bevételük is több lenne.inkább pörgök osztrák és német szervezésű versenyeken mint Br eken
az eredményhez gratula... viszont végigfutva azon, hogy hány versenyző vett részt az összes versenyen... nos igencsak siralmas a kép... (és nem a te eredményeidet, érdemeidet csökkentva mondom ezt...) szóval csak arra akarok utalni, hogy valaminek nagyon nem kell stimmelnie ha ilyen gyatra volt a részvétel... bár azt hiszem, hogy pont leszarják a szervezők, hogy mi mit gondolunk...
Jaja, és ahhoz képest (még nem láttam senkit így menni a Mátrában) szerintem igen szerény!
Esteleg valaki nem tudja a választ a zx6 hátsó teló módosításra 06-07-re? kösz előre is.
mert igy ob-san összesítve..hát nem is tudom.én csak full full amatőrben akartam indulni.a szervezők pedig egyrészt kapják be a faszom ,mert az a rengeteg lé amit odaviszünk több is lehetne ha adnának érte valamit-és te tudod hogy itt mire gondolok.szóval ha nem lennének fasszopók akkor 3x ennyien járnának ilyenre.ezáltal a bevételük is több lenne.inkább pörgök osztrák és német szervezésű versenyeken mint Br eken