Nem akarom crazy üzletét rontani de az senkit nem zavar, hogy a motort nem lehet forgalomba helyezni? Az ára így is oké csak mondjuk Liebingről nem feltételezem, hogy többé nem fog menni utcán.
hát ja.ennyit ér sajna.amit költöttem rá senki nem fizeti meg-ezért próbálom reálisan hirdetni.monnyuk aki ebből alkudni akar...... ..azt viszem egy kört a városban az üléspúpon
próbakört pedig lerakott kp ellenében lehet menni.ha innét veszi meg valaki,adok hozzá két darab valtermoto emelőt.csak az majdnem 70 ropi volt.
nem alkatrész...csak kíváncsi vagyok h mennyire rugalmasak az emberek...mer elkezdtem keresni gyakorlati helyet...és hát valami olyat keresek ami érdekel is meg szívesen csinálnám.szted szar ötlet?
Nem igazán akarok váltani én csak kérdeztem hogy valós lehet e az amit írtak a two brothersról,de a mai napig istenítem a magyar dobokat mert szerintem egyáltalán nem rosszak.Sőt egy magyar gyártó is tudna ilyen hangot kicsikarni a dobjaiból
ddt- én a mostani mellé venném meg és akkor az pálya ez emg utca! De agyalok még, lehet ujabb kéne és vegyes használatra! Nemtom még