Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos az már nincs meg
szia
Napsütéses jó napot kívánok az uraknak. Ha minden jól megy a héten meglesz az alkatrész és meg is csinálják a motort!
ott van adatlapomon szám meg emilcím
Peeter!
a kapaszkodót én odaadom neked nekem úgysincs rá szükségem
Szia!
Érdeklődnék, hogy a hátsó pár kapaszkodó meg van e? Ha igen akkor mennyiért, mert nekem az kéne.
Nagyon szép festéssel metál kék.
kompletten 90.000 ft
fej idom+2 oldal+far idom.
idomokat mennyiért vesztegeted?nekem fe-oldal-has idom kéne elvileg.köszi
Sziasztok!Kawasaki zx6 (99)-évj alkatrészei eladóak!Mindene megvan
Idomok,lámpák,tank,km óra konzolok.stb
Csütörtöki pályanapon volt egy K5 1000-es figura az végig húzta a féket a célrarában és csak amikor teljesen felállította a motort akkor aludt el neki a féklámpa. Mondjuk nem is haladt.
mindíg ott pihentetem az újjaim! profi vagyok!
mit keres a kezed a féken kigyorsításon?
én is arra gondoltam, hogy a tiedet élbontod ezt meg befejezed!
Egy ilyen motort én nem bontanék szét alkatrésznek! Fájna a szívem! Én valami külföldi motoron gondolkozok amit nyugodtan szétberhelhetek ha valam igond lesz az enyémmel!
+vagyok elégedve a Repsollal.
gyönyörű
erősen gondolkodom rajta....mivel személyi kölcsönből vetzttem. ami nem kevés......megkérdem mennyit kéne befizetnem most. aztán meglátom
hívjál fel! 0670 70 35 193
Nem adom el csak télen felújítom 1 kicsit van rajta 1 pár festési hiba
am minden ok! Kösz a segítséget!
eladod?
vidd l autófényezőhöz az kipolírozza géppel ,olyan lesz mint az uj.persze ha nem drótkefével bogártalanítottál.
Én meg Dani azt mondjuk Ipone a többiek Motult válassz....
Ne parázzatok a szemüvegtől olyan high-tech cuccokat gyártanak hogy észre sem veszed hogy rajtad van, kontaktlencse is nagyon jó, csak tisztán kell tartani és akkor nem zavar semmiben sem, lehet örökmozogni!
THx
Ja meg azt még elfelejtettem megkérdezni hszerintetek hülyeség lenne lefújni a plexit feketére ?
Multkor leszedtem azt hittem h csak bogaras de ilyen hossz irányú karcok vannak benne. Messziről nem látszik csak közelről de idegesítő.....