Nem kinlódok velük. Még ha nem is esik jól ez a 20E pénz kidobása, kitudom fizetni, majd máskor okosabb leszek és határozottan állitom hogy 90-el mentem. Sajna hülye voltam és mikor kérdezték a helyszinen hogy mennyivel mentem én mondtam hogy 100-110. Igaz az a helyszinelő kopasz SÜN 160-at akart nyakamba varrni. Na mondom ez hülye.
Valószinú a 100-110-es sebesség miatt. Király, most sem tudok venni két kibebaszott visszapillantót a motorra, hogy legalább használni tudjam. A biztositási csekkem is megjött, biztositva van a törött vas a garázsomban. Még valami nyüves pókra rágurúl.
Szép napot nektek
Jajj ez a mai nap......kaptam a rohadt SÜNgeciktől egy 20E ft-os csekket, kisebb fokú közlekedési szabálysértés miatt. Na mondom az a pisztoly. Pedig már biztam benne, hogy békén hagynak hisz már két hónapja hogy elfirgeltem.
Mivel bizonyítja,hogy túllépted a megengedett sebességet?!?
Sose ismerd el ,fellebbezz a végtelenségig!
Jajj ez a mai nap......kaptam a rohadt SÜNgeciktől egy 20E ft-os csekket, kisebb fokú közlekedési szabálysértés miatt. Na mondom az a pisztoly. Pedig már biztam benne, hogy békén hagynak hisz már két hónapja hogy elfirgeltem.
Itt ez nem szokás.
Egyébként mi a helyzet az e-mailel Peeter?
ennyi
Lenne 1 kérdésem miért lehet az,hogy hirtelen gázrántásnál tortyan 1-et a moci és aztán indul meg?Nem rég volt szervizben pedig.