Én sem értem azt hogy az újabb gépek alkatrészei olcsóbbak.
van nekem még egy cbr 900 rr em na nekem a fejidom a lámpa,fejkonzol,km óra,oldal idomok.210 ezer forint
szóval a bontóban ennyi az áruk
az fasza.én az egész idomszettet első-hátsó lámpástul ülésestül hátsó lábtartóstul plexistül kormánykapcsolóstul, sárvédőkkel,kürttel meg a tököm tudja még mivel adtam 160 ért.karcmentesen.és az 03-04 es kawáé volt.
farokidom és az egész idomszett ugyanaz mint amit te kinéztél motoron-az ülésem pedig egy szivacs felragasztva erre.annyira nem kényelmes,ellenben lehet érezni minden megmoccanást ergo jobb a visszajelzés,hamarabb tudsz reagálni.
spcomposite a gyártó.
Lehet holnap felhivom vagy irok neki emailt. Nagyon gondolkozok hogy mar iden ugysem ulok motorra max 1-2 nap de jon lassan a szar ido lenne idom akkor vagy alakitgatnam a motort vagy vennek egy ilyet es max zsiroskenyeret eszek fel evig . Jovore minel tobbet szeretnek palyazni. Meg teljesen kezdo vagyok ilyen teren de nagyon erdekel a dolog.
Még az elöző gazdája esett vele és meg van hajolva egy kicsit meg a lamellák is össze vissza vannak. Igazából hűtéssel semmi baj nincs nem forralja vízet, csak hát ha tehetem szépítgetem a paripát
Muszáj gyűjtögetnem mert több minden is érdekelni fog.
van nekem még egy cbr 900 rr em na nekem a fejidom a lámpa,fejkonzol,km óra,oldal idomok.210 ezer forint
szóval a bontóban ennyi az áruk
spcomposite a gyártó.
szia
Első lámpának mennyi a kikiáltási ára? Majd lehet érdekelni fog okt. vége körül ha még meglesz.
Muszáj gyűjtögetnem mert több minden is érdekelni fog.