Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amikor 4,5 liter maradt a tankba akkor villan fel sárga lámpa!

Már megint az olaj téma? Én Ipone-t mondok a többiek meg motult!
Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani h a 03-as zx 636 oson mikor villan be benzin jelző lámpa? V nincs is rajta ?
Ja és azt is h ti milyen olajat használtok javasoltok!

Am király a gép mult héten legurultunk a Vekeri tóra és nem volt semmi gond!
Itt a lényeg az ár!
kell 1 zx6os? om
Nekem is lessz szemüvegem,én sem csípem a dolgot dehát majd csak hozzá szokik az ember.Pedig még a napszemüveget is dobtam lefelé azonnal mihelyst nem kellet,én is jobban szeretek szbad szemmel nézelődni de ez van
Nem érte meg ezen ennyit gondolkodni
Én innen szoktam venni:
http://motulolaj.extra.hu/
Motul Chain lube road plus 400 ml - 2.700 Ft
Motul Lube Factory Line - 400 ml - 3.500 Ft
az.
..ha a TUSCO, az = TESCO akkor benézek, mert van a közelben.
De ha nincs olcsón, akkor indulok én is a ZX kupán, hátha kapok én is láncsprayt...
ez akart lenni: Mellesleg erre kétezer hatszáz- kétezer nyolcszáz...
Valaki írta itt a fórumon, hogy a nagyobb TUSCO-kban lehet kapni valvoline-t, jóárasítva.
De erre felénk csak falusi TUSCO van, így nem tudom igaz-e.
Mellesleg erre 2600-2800. Egy havernak volt kedvezménye valami autósboltban, az most hozta 1600-é. van haszonkulcs....
Nem vettem láncspréyt 3 éve. Pont amikor elfogyott a régi nyertem egyet a ZX kupán. Abba még bőven van.
Ezekszerint nem 20 km/h-val mentél át a vasúti átkelőn? ...na sürgősen kérem a jogsidat, és a forgalmit, meg egy lakcím kártyát!
A közelben nem tudod hol lehet a legolcsóbban lánc sprayt venni? Legutóbb az euro centernél lévő motor kereskedésben vettem, de ha jól emlékszem az drágább volt csak...
A tavaly nyár közepén berakott XRAC van még benne! Amúgy most augusztusban értem el arra a szintre kb. mint tavaly év végén. Aztán persze szeptemberben alig volt pályanap és most nekem vége is az idénynek.
hát ecsém...jobbulást!aztán a következő szezonra hozd rendbe a szemed
Húú bazz nem semmi.
Nem baj.
Legalább tudja ki a főnök!
épp azt is teszi ezzel....

Mujahedin: Ez olyan mintha a csajod allitanad be a sarokba buntibe
év végére gyorsúsz be bakker?vagy ennyi idő kellett míg törlődött a memo-ból az év eleji mutatvány?
milyen betétet használsz?ööö nem a puncidhoz
annyival egészíteném ki,hogy nem veszem ki az akksit mert ha télen hallani szertném a hangját akkor lemegyek és beindítom
4 és fél évig hozzá sem nyultam az akksihoz,se kivétel se töltés.eccercsak bekrepált ezért vettem egy ugynolyat-igy tudom hogy megint ennyi ideig semmi baj.
Tudom tudom De akkor is olyan fura lesz az egesz
Hidd el mester en orultem volna ennek a legjobban
szemüvegben is lehet örökmozogni...