Sziasztok!
Megtudnátok nekem mondani h a 03-as zx 636 oson mikor villan be benzin jelző lámpa? V nincs is rajta ?
Ja és azt is h ti milyen olajat használtok javasoltok!
Am király a gép mult héten legurultunk a Vekeri tóra és nem volt semmi gond!
Nekem is lessz szemüvegem,én sem csípem a dolgot dehát majd csak hozzá szokik az ember.Pedig még a napszemüveget is dobtam lefelé azonnal mihelyst nem kellet,én is jobban szeretek szbad szemmel nézelődni de ez van
Valaki írta itt a fórumon, hogy a nagyobb TUSCO-kban lehet kapni valvoline-t, jóárasítva.
De erre felénk csak falusi TUSCO van, így nem tudom igaz-e.
Mellesleg erre 2600-2800. Egy havernak volt kedvezménye valami autósboltban, az most hozta 1600-é. van haszonkulcs....
Ezekszerint nem 20 km/h-val mentél át a vasúti átkelőn? ...na sürgősen kérem a jogsidat, és a forgalmit, meg egy lakcím kártyát!
A közelben nem tudod hol lehet a legolcsóbban lánc sprayt venni? Legutóbb az euro centernél lévő motor kereskedésben vettem, de ha jól emlékszem az drágább volt csak...
A tavaly nyár közepén berakott XRAC van még benne! Amúgy most augusztusban értem el arra a szintre kb. mint tavaly év végén. Aztán persze szeptemberben alig volt pályanap és most nekem vége is az idénynek.
annyival egészíteném ki,hogy nem veszem ki az akksit mert ha télen hallani szertném a hangját akkor lemegyek és beindítom
4 és fél évig hozzá sem nyultam az akksihoz,se kivétel se töltés.eccercsak bekrepált ezért vettem egy ugynolyat-igy tudom hogy megint ennyi ideig semmi baj.
Már megint az olaj téma? Én Ipone-t mondok a többiek meg motult!