Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motul 7100 10W40
Szereld ki, menj el egy bowdeneshez és csináltass egy ugyan olyat.
1500.- lesz.
Szeva!

Milyen olajat kapott?
Köszi a segítséget az olajszűrő ügyben.Nekem is megvolt a hét elején az olajszűrő+olajcsere.Már kellet,a váltó nagyon faszán veszi a sebességet,lekopogva fasza lett .
06209745559 ez egy bontós hívd fel,sok cucca van majdnem minden motorhoz
Na készen is vagyok,szép tiszta a kicsike,a lánc is rendbe rakva,minden fasza...
Sziasztok!

Tegnap elszakadt a kuplung bowdenem, 2 napja böngészem a netet és telefonálok, sehol nincs. Tud valaki segíteni. 2002-es Ninja Zx-6r.

Segítséget előre is köszi
ezen ne is csodálkozz mindegyiknek hangos a blokja még az ujabbaknak is lehet hallani a zakatolást
Megvolt az oilcsere.
A blokk sokkal hangosabb lett, de cserébe a váltó sokkal finomabban dolgozik.
Valamit valamiért.
csak szépen ám
De mindenki .Inkább mindenki robotol .Én meg megyek,elvégzem a szokásos dolgokat a mocin,meg lemosom kényeztetjük,mert megérdemli .
lehet nyaralnak a ninjások
Nah nah mi ez a kihaltság
Így van 2 kulcs minimum!
Go!Nekem a ZX 7 emhez is csináltatnom kellett kulcsot,mert kettő kellett. ha jol emlékszem a gyári kulcs volt 2000 ft.szerintem ennyit megér,és akkor nem tud a bank kötekedni...
Jó estét mindenkinek.Épp ma néztem meg én is azt a vidit amit a Blikk leközölt hát kész vicc.Ezek igazi ganénépség...
jó hozzá a koment
meg kell hagyni hogy tényleg eléggé szabályosan ment
Gondolom a motor eredetiségét vonja kétségbe, de ez csak hülye indok...
de ezt h?mi köze a gyujtaskapcsolonak a hitelfelvételhez?v csak en vagyok ennyire hulye?
Én a lombardnál intéztem a dolgokat és nekem semmi probléma nem volt velük.. Csak ajánlani tudom! És a kiszemelt mocival mi a helyzet? Voltál már megnézni?
Köszönöm szépen a lelki támogatást srácok de tudjátok mennyire idegesít el se tudjátok képzelni mennyire felgyülemlett bennem a gyűlölet az erstével szembe , ,
Sajnállak téged szopat Isten
óóó baszod! Ilyen nincs! Hidd el sokan drukkolnak neked hogy meglegyen a zsozsó

Csak hogy ON is legyek Megjöttek a teló szimeringek!