Még messze van de gondolj azokra a boldog napokra amikor majd szeled a gyönyörű kis zöldséggel a kilométereket,addig is kitartás,majd mi tartjuk benned a lelket .
Lenne egy kérdésem ki milyen gumi nyomást használ az utcára,mert egy ismerősöm a múltkor 2,2 javasolt ma meg egy másik azt mondta fújjam fel 2,6-ra vagy 3.0-ra.Ma motoroztam egyett de most nem esett olyan jól,elősször kúrvára érzetem az út ütéseit és mint kiderült 2 alatt volt a nyomás a gumiban,próbáltam a kúton fújni bele de szar volt a fej és ki engedett egy kicsit belőle,erre otthon a városban tettem bele levegőt most 2,5 tttem bel,nem tudom előre is annyi kell mint hátra?Mindegy így már jobb volt de akkor is úgy útálom az utakat nagyon szarok pattogok mint a fene,rohadt politikus köcsög faszok,miattuk ilyen szar itt magyarországon minden.
Meg kúrva kátyúk. Dögöljön meg a sok pénzrabló, a teljesitmény adót bezzeg tudják kérni szakadjon rájuk az ég. És cserébe mit kap a paraszt? Akkora kátyúkkal ellátott utakat, hogy némelyiknek ha fölé hajolok az alját nem látom.
Na azok nem viszik túlzásba az információt.
szkráccs neked meg jobbulást, vigyázz a bokádra és hallgass az orvosokra
Még egyenlőre ott tartok, hogy reggel a kávé készités alatt be is dagad atomra. Szóval még sokat sem kell járnom hozzá.