Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez itt van a Vezér utca végén?
2 munkahely...nem kaptam a ződséget ingyen
Ooo baszod az sem lehet valami kellemes
Debrecen National Instruments Hungary http://www.nieurope.com/ debrecen Minosegellenor vagyok
én péntekenként reggel 8-tól másnap hajnali 2-3-ig húzom a bizniszt ...na,akkor ez kérlek,mi?
Mit melózol,hol?
Csak kicsiket szokatlan ez a 12 ora
egy-kettő reggel 6 lesz...el se hinnéd,milyen gyorsan
Jo estet ninja tulajok. Megint reggel 6ig dolgozok tokom ki van... Ja es a plexis kepet varjuk
szakad az a rohadt eső
Mi a téma mókustojás?
2,7? Az ilyen 2 személyes téma esetleg meg az mindent csinál neked csak tapadni nem fog.
Még messze van de gondolj azokra a boldog napokra amikor majd szeled a gyönyörű kis zöldséggel a kilométereket,addig is kitartás,majd mi tartjuk benned a lelket .
Köszi
Na azok nem viszik túlzásba az információt.
muti meg
Akkor várjuk szeretettel a képeket
Na ma feldobtam a sötétített púpos plexit, bnagyon vad vele a zöldike.

szkráccs neked meg jobbulást, vigyázz a bokádra és hallgass az orvosokra
elöl 2,5 hátul 2,7
Lenne egy kérdésem ki milyen gumi nyomást használ az utcára,mert egy ismerősöm a múltkor 2,2 javasolt ma meg egy másik azt mondta fújjam fel 2,6-ra vagy 3.0-ra.Ma motoroztam egyett de most nem esett olyan jól,elősször kúrvára érzetem az út ütéseit és mint kiderült 2 alatt volt a nyomás a gumiban,próbáltam a kúton fújni bele de szar volt a fej és ki engedett egy kicsit belőle,erre otthon a városban tettem bele levegőt most 2,5 tttem bel,nem tudom előre is annyi kell mint hátra?Mindegy így már jobb volt de akkor is úgy útálom az utakat nagyon szarok pattogok mint a fene,rohadt politikus köcsög faszok,miattuk ilyen szar itt magyarországon minden.
Pedig mindenkitől azt hallom, hogy terhelés, tornázás, különben sose lesz az igazi. Állitólag annyi pihenés elég neki amit a gipsz fennléte alatt kap.
Pihenes, pihenes ,pihenes....
Köszönöm
Még egyenlőre ott tartok, hogy reggel a kávé készités alatt be is dagad atomra. Szóval még sokat sem kell járnom hozzá.
Meg kúrva kátyúk. Dögöljön meg a sok pénzrabló, a teljesitmény adót bezzeg tudják kérni szakadjon rájuk az ég. És cserébe mit kap a paraszt? Akkora kátyúkkal ellátott utakat, hogy némelyiknek ha fölé hajolok az alját nem látom.
Ebben hiba nincs