Ma motorozni akartam egy kicsit ha már felmérgeltem magam mert megjött a teljesítmény adó másik fele ,de nem mertem mert olyan fáradt voltam hogy majd lecsukódott a szemem.Gondolkodok hogy holnap délután de akkor meg rossz időt mondtak.
hát szerintem szarra keverték,ha pl új 600-as kawát vennék csak is kékben venném az még pl jól néz ki,bár 2004 után a kawák nem tetszenek.Vagy ha valakinek nem tetszik a tompazöld,le kell fényeztetni a 2003-mas színére
Nem kell ahoz mocskos idő,egy rendes menet után úgy teleragad bogárral hogy na csak.Amúgy 2004 utáni kawáknak természetesen beleértendő a legújabb is szerintem nem szép a zöld színe
Szép nagyon hú ez enyém meg tök koszos a múltkori lime party óta nem mostam le,Én is imádom mikor ilyen tiszta de nehéz megtartani ezt az állapotot mosod egy csomót és egy szempillantás alat tiszta retek lessz.
Szevasztok.
Beinditottam ma a járgányt és miután be is melegedett, hirtelen gáz adásra becsuklik, nem nagyon veszi a lapot. Mi lehet a bibi szerintetek?
Gozsi: Az sosem baj ha azért beleolvasol a topicba
Beinditottam ma a járgányt és miután be is melegedett, hirtelen gáz adásra becsuklik, nem nagyon veszi a lapot. Mi lehet a bibi szerintetek?