Na valószÍnű megvan a hiba forrása, miért fuldoklik a moci. Valami van a benzinpumpával, mert rettentő kattogó hangot ad ki. Holnap tüzetesen megnézem, már nagyon fáj a bokám, nincs kedvem piszmogni vele.
szia emu! Na ez jó hír ha nem kellene hozzá relét vennem! Lehet jövőhónapba beújítok 1 ilyet! Mellesleg valakinek nem kell egy hátsó lámpa? Az ebay-en nézegettem hátsó lámpákat amikbe belevan integrálva az index...
Az a lényeg, hogy lassan célba érsz ...és pontosan milyen és melyik motor lesz az új szerelmed. Akitől én vettem a motort az is megsiratta Már ki volt fizetve meg minden de alig akarta ideadni. Nagyon a szívéhez nőtt!
Skacok mi a tököm van ezzel a topical éjfél körül behalt az istenért sem tudtam írni. Talán nem ártana egy kis karbantartás.
Hát Daniel mit mondjak ha minden igaz akkor jövő hét kedden ha a ügyintéző picsa is úgy akarja akkor viszi a srác a mocit. sztem lesz majd egy kis sírás rívás me hát szeretem ezt a rohadékot .
Aztán mehetek a másikért remélem
LEDes indexeket hasznal valaki? A nagyvas.hu oldalon kineztem magamnak 1 indexet csak gondoltam megkerdezem hatha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban.
illetve ezt irtak hozza.
Hagyományos indexrelével nem használható, a kínáltunkba szereplő IEL01 v. IEL02 index elektronika használatát javasoljuk! Szoval akkor ehhez meg vennem kell egy kis elektronyikat
http://videa.hu/videok/felnot
t...
Skacok mi a tököm van ezzel a topical éjfél körül behalt az istenért sem tudtam írni. Talán nem ártana egy kis karbantartás.
Hát Daniel mit mondjak ha minden igaz akkor jövő hét kedden ha a ügyintéző picsa is úgy akarja akkor viszi a srác a mocit. sztem lesz majd egy kis sírás rívás me hát szeretem ezt a rohadékot .
Aztán mehetek a másikért remélem
illetve ezt irtak hozza.
Hagyományos indexrelével nem használható, a kínáltunkba szereplő IEL01 v. IEL02 index elektronika használatát javasoljuk! Szoval akkor ehhez meg vennem kell egy kis elektronyikat
Neked hogy all a motor biznisz?
Daniel olyan olyan olyan izé vagy mé kell ilyeneket feltölteni , , , , , mond meg mééééééér ?
Gyönyörű vas vazze , ,
Szia szkráccs.Sajnos en nem tudok neked segiteni...
Mellesleg ma reggel 6ig dolgozok 12 ora powa