Danile Ő lenne a következő ha addigra nem viszik el legalább is remélem,mert akkor irgum burgum lesz .
/www.hasznaltauto.hu/3075471_kawasaki_zx6r_2004
szkráccs jobbulást remélem hamar helyre jössz.
Pityu én két személyezem sokat ezért elöl 2.0 hátúl 2.5 bar nyomáson van a gumma. Nekem személy szerint ez vált be de ahogy a többiek is mondják sokféleképpen lehet próbálgasd a variációkat sok sikert .
Bocsánat, még jó, hogy utánanéztem, azt gondoltam a MEgaPAscal az = a BAR-ral (buszokról derengett, de rosszul MlékeztM)), de az MPA helyett 0,3 0,4 Barral tegyél előre kevesebbet......
Helyesbítés : 1 BAR = 0,1 MPA
Nekem a gyári 2,5 ; 2,9 ehelyett van most bennük 2,2 ; 2,5 de pl. a "szerpentin zsiványok" errefelé nem nagyon fújkálják 2 ; 2,2 fölé... :)
Gumitól is nagyon függ, vannak fajin pályagumák, amiket 1,4 re fújnak :) Próbálgasd, de előre elvileg mindig 0,3-4 MPA -val kevesebb kéne (elv.)
Ha azt akarod hogy tapadjon kevés kell bele ez relatív függ a súlyodtól a gumitól stb így hamarabb fogy el majd a gumád, de ha nem kell a tapadás mert nem borogatod vagy nehéz vagy vagy akár sokat 2 személyezel érdemes többet belefújni én azt mondom próbálj ki pár értéket és majd meglátod melyik lesz neked a legjobb, de a 2,7-et nem javasolnám hátra
Danile Ő lenne a következő ha addigra nem viszik el legalább is remélem,mert akkor irgum burgum lesz .
/www.hasznaltauto.hu/3075471_kawasaki_zx6r_2004
szkráccs jobbulást remélem hamar helyre jössz.
Pityu én két személyezem sokat ezért elöl 2.0 hátúl 2.5 bar nyomáson van a gumma. Nekem személy szerint ez vált be de ahogy a többiek is mondják sokféleképpen lehet próbálgasd a variációkat sok sikert .
Helyesbítés : 1 BAR = 0,1 MPA
Gumitól is nagyon függ, vannak fajin pályagumák, amiket 1,4 re fújnak :) Próbálgasd, de előre elvileg mindig 0,3-4 MPA -val kevesebb kéne (elv.)