Ezt az ipon,vagy mi a trutyit sokszor hallottam, de inkább a tutira megyek.... Nem kotekedes keppen de amig nem hasznaltal iponet vagy mas olajat addig felesleges itt trutyiznod
Ha jók, vegy jobbak lettek volna a motulnál akkor nem motult használnék.
Kicsit drágább mint a többi, de legalább nem váltok lyukat, nem kell keresni az üreset, rögtön bemegy egybe...
A castrol actevo volt eddig a legszarabb olaj amivel találkoztam.
1000km-t volt a motorban és lecsorgattam a picsába.
A yamablu, vagy mi a fasz is jó, azt mondják valami yamaha fejlesztette cucc, de nem olyan jó mint a motul, de legalább drágább.
A 98-am 5100 20W50-el muzsikált a legszebben. 10W40 nagyon vékony volt neki. Ezt az ipon,vagy mi a trutyit sokszor hallottam, de inkább a tutira megyek.... MOTUL!
Azt mondtam, hogy a reglapomon lévő e-mail cimre irj emailt, de mindegy.
Próbáld az ebuddy.com-ot, ott megy az msn. ott folytathatjátok chatboyyal tovább. De ezt tényleg fejezzétek be!
messze nem használom ki egy ilyen olaj tudását.
Úgymond felesleges.
Még a 7100-et is túlzásnak tartom, de hát adjuk meg a módját!
Kicsit drágább mint a többi, de legalább nem váltok lyukat, nem kell keresni az üreset, rögtön bemegy egybe...
A castrol actevo volt eddig a legszarabb olaj amivel találkoztam.
1000km-t volt a motorban és lecsorgattam a picsába.
A yamablu, vagy mi a fasz is jó, azt mondják valami yamaha fejlesztette cucc, de nem olyan jó mint a motul, de legalább drágább.
A 98-am 5100 20W50-el muzsikált a legszebben. 10W40 nagyon vékony volt neki. Ezt az ipon,vagy mi a trutyit sokszor hallottam, de inkább a tutira megyek.... MOTUL!
Nem kísérletezek többet. Felesleges.
Az olajaik, nem ragadnak, a láncspray egy fújásra több mint 1000-et elmegy, sosem fogok kenőanyagból vagy másból sem mást venni.
Azsokvagynemsok? .
Szerintem az jó az az ár.
3450/liter
Próbáld az ebuddy.com-ot, ott megy az msn. ott folytathatjátok chatboyyal tovább. De ezt tényleg fejezzétek be!