Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt az ipon,vagy mi a trutyit sokszor hallottam, de inkább a tutira megyek.... Nem kotekedes keppen de amig nem hasznaltal iponet vagy mas olajat addig felesleges itt trutyiznod
HF204
Az nekem pocsékolás.
messze nem használom ki egy ilyen olaj tudását.
Úgymond felesleges.
Még a 7100-et is túlzásnak tartom, de hát adjuk meg a módját!
Szerintem a HF204 jo lesz... de megmondjak majd a szakik
Na hali.Ma délután hozzák az olajam.De olajszűrőt is cserélek,az enyémhez milyen kell?Választ előre is köszi
300v 15w50. legjobb.
Ha jók, vegy jobbak lettek volna a motulnál akkor nem motult használnék.
Kicsit drágább mint a többi, de legalább nem váltok lyukat, nem kell keresni az üreset, rögtön bemegy egybe...
A castrol actevo volt eddig a legszarabb olaj amivel találkoztam.
1000km-t volt a motorban és lecsorgattam a picsába.
A yamablu, vagy mi a fasz is jó, azt mondják valami yamaha fejlesztette cucc, de nem olyan jó mint a motul, de legalább drágább.
A 98-am 5100 20W50-el muzsikált a legszebben. 10W40 nagyon vékony volt neki. Ezt az ipon,vagy mi a trutyit sokszor hallottam, de inkább a tutira megyek.... MOTUL!
Rossz tapasztalatok mondjak ezt beloled?
Te mi olajat használol?
Csatlakozom.
Motorhoz sokféle olajat vásároltam már(castrol,repsol,valvoline..stb), de mindig visszatértem a motulra.
Nem kísérletezek többet. Felesleges.

Az olajaik, nem ragadnak, a láncspray egy fújásra több mint 1000-et elmegy, sosem fogok kenőanyagból vagy másból sem mást venni.
Nem kellkössz!
Esetleg az ipone-t probald meg ki... 12.811 hazhosz szallitassal a 10W40
Kösssssz!
Szerintem jo arban van mert 4000ft alatt nem is talaltam anno sehol...
MOTUL 7100 10W40 4lityó 13900...
Azsokvagynemsok? .
Szerintem az jó az az ár.
3450/liter
Alakul alakul... mondjuk tobb neven is van fent ilyen cumo mint pl crash cage,stunt cage... De koszi az infot.
roll cage néven próbáld
Az ebayen bukokeretet milyen neven keressem? Nem igazan talalom
Igaza van rolii-királynak.
Azt mondtam, hogy a reglapomon lévő e-mail cimre irj emailt, de mindegy.
Próbáld az ebuddy.com-ot, ott megy az msn. ott folytathatjátok chatboyyal tovább. De ezt tényleg fejezzétek be!
reggelt vagy estét?!
Estét mindenkinek .Nah mi a helyzet sehol senki?
Jó Estét mi ez a pangás?
Jaja ma rohadt jó idő volt...Remélem a héten lesz még 1-2 nap...Hétvégén meg lehet felugrunk Egerbe majd.. csak legyen az idő jóóóó