Részemről ellenvetés nincs, én is levágatnám ha így venném meg. Egy elérhetőséget dobnál az e-mail címemre-- matus.adam@freemail.hu
És akkor felhívnálak hogy mennyit merre hogyan
írtam, hogy a tiéd, nem?
szerintem 5 centit vágni kell a hosszából, akkor lesz pont passzentos az idomhoz, az összképhez. Még nincs levágva, hétfőn lenne elvégezve a szakszerű beavatkozás. Ellenvetés?
Pont ezt akartam kérdezni, mivel láttam az új készülő dobot (ami mellesleg elég zsíír). Bár sztem az akra a legszebb, de nem feltétlen vetném meg a yoshit, csak az anyagi határaim jelenleg eléggé korlátozottak sajnos :(
kuksizzátok meg, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Van egy rövid videó is a hangjával, de a kamera mikrofonja nem adja vissza az élőben keltett hatást ;)
Ha már ilyen sűrűn reagálsz,akkor írom amit gondolok!A ram-air-be van két kis cső,ami a karburátorokra visz levegőt.Nézd meg,hogy ezek a csövek nem lyukasak -e valahol.Ez csinál valami nyomást a karbikban,ami ha jól emlékszem a benzinszintet szabályozza,vagy valami ilyesmi.Ha lyukas és elmegy a nyomás,akkor nem kap emiatt elég benzint a motor. És ez menet közben igaz,álló helyben nincs vele gond.Nekem a hatossal volt ilyen gondom.A karbik között van egy-egy kis T alakú elosztó gumicső,azok lyukadtak ki.
Lenne egy kérdésem haverommal össze raktuk az idomokat a fejidom felrakást el lehet cseszni vagy nem?Mert az egyik oldalt az idom nem illeszkedik olyan pontossan a fejidomhoz mint a másik oldalon.
Sziasztok! Lenne egy nagy kérdésem! 1esben szépen pörög a motor kb.10k.-ig, de utánna mintha nem kapna üzemanyagot. 2esben és fentebb pedig már 2.5k-nál csinálja! Valaki tudna ötletet adni? Előre is köszönöm!
Freon teljessen egyetértek veled mert a 2008-nak ugyan az mint a 07-nek!
Nemcsak a számok vannak varálva hanem a fokozatt melett sem Gear a felirat hanem fogakerekek vannak ott!
Ja és ezt egy 07-es moci képe mellől szedtem le!
És akkor felhívnálak hogy mennyit merre hogyan
szerintem 5 centit vágni kell a hosszából, akkor lesz pont passzentos az idomhoz, az összképhez. Még nincs levágva, hétfőn lenne elvégezve a szakszerű beavatkozás. Ellenvetés?
Adatlapomban, galériában megtalálod a képet. Ha érdekel szólj, megegyezünk!
És akkor kérdeznék is, tudnak valaki esetleg eladó használt dobot vagy kormánygátlót? Kössszi!
kuksizzátok meg, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Van egy rövid videó is a hangjával, de a kamera mikrofonja nem adja vissza az élőben keltett hatást ;)
Nemcsak a számok vannak varálva hanem a fokozatt melett sem Gear a felirat hanem fogakerekek vannak ott!
Ja és ezt egy 07-es moci képe mellől szedtem le!