Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem lenne olyan drága mérgemben vennék egy új lámpát
Nem sajna pont a baloldali lámpatest olyan
sziasztok! Kész lett az idom végre! csak a felirat matrica rajta a többi festés! friss vizsga is van már kb 3 hét és a jogsi is a zsebemben van!
jobb 5let nincs
akkor az izzót kiveszed, annak a helyén benyúlsz egy hurkapálcára befőttes gumival felerősitett vattagolyóval, amire fújsz tisztító szert! a jobb oldali lámpában ez kivitelezhető, bal oldalon nem, de ha jól emlékszem a jobb oldali volt vizesebb...
az össze is van ragasztva.
IGEN ÉN ERRE GONDOLTAM.AZ ELŐZŐ KÉPEN NEHÉZ ELDÖNTENI a méretet ha nem látod mekkora.több fehér cuc nincs a lámpába.akkor az nem, kawa alk.
szerintem nem az a dugó véleményem szerint,mert ez a kis bigyó a lámpából esett ki de a képen jelőltem egy helyet ami dugónak néz ki és lehet arra gondolsz
Meg merjem én ezt próbálni
a kis patentok szét és szétjön a test, és nem szöszölős ruhával ablaktisztítóval kitörölöd.. sztem,
De még egy gondom van a lámpa búra belűlről csupa vízfoltos lett azz valahogy ki lehet pucolni?

Amúgy köszönöm a segítségeket,jó kawasakisnak lenni
Ennek majd utánna nézek bár én nem észleltem ilyen furatot
ilyen..szétszedtem
elvileg van egy furat a lámpatest alján.annak a dugója.hátul alján szóval az izzók alatt
Sziasztok!

Gyors segítségre lenne szükségem, tegnap pályázásnál belement egy 100-as szög a hátsómba, úgyhogy kellene egy másik gumi, valami hasonlót szeretnék, mint a gyári volt még erre a szezonra. Találtam az apróban ezt a Bt016-ot. Én jónak találom ezt a gumit. Szerintetek?
ja és te már nézted a lámpád illesztését milyen?Már úgy értem a fényképet nézted amit felraktam,tudom kicsit homályos de a lényeg látszik
Ennek a tömítésnek már meg van a helye mikor a lámpát az ülésre tetted a csokiból esett ki ez a a gumi tömítés,mostmár csak a kis fehér bigyónak kéne a helye.
ezt honnan varázsoltad még elő?
nemtom!

szerintem ez az enyém! küld el!
meg természetes az hogy az illasztéseknél így néz ki a lámpa?
ja itt a másik kép is

ez meg egy kis gumi tömítés de vajon hova való?
Akinek 2003-2004-es 636-osa szétszedtük emu636-tal a fejidomot meg levttük a lámpáról az égő takarókat és ezek a cuccok estek ki hova tartozhatnak ezek?
Vazze. 06 70 502 34 20.
Senkivel?
Kikkel fogok találkozni holnap Hungaroringen az ingyenes napon?