Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nincs akkora baj szerencsére! Huhh, kiveszek pár szemet! A D.I.D. legerősebb láncát vettem meg, plusz a tányérokat!
rendeld meg a dmc.-nél kb 5e ft lesz.
ne, a számuk kicsi rigó:0623886908
ha 3 hete hallgatsz ránk,már rég avval mész.ha most felhívod őket még esélyes hogy hétfőre ittlesz.
2.megoldás Kakasdi bontó,ott tuti van most is ,tudom köll a számuk?
ne:06 20 9629446
Hai!
Annyiban gáz, hogy hosszabb a láncod mint kéne. Erre megoldás lehet a szemkivétel , vagy az eladás
sziasztok!
jesszusom, vettem láncszettet és benéztem, mert 525-öst! ez nagy gáz, vagy feltehetem?
9363 a szerelő azt mondta,hogy a tartály mérete nincs egyensúlyba a fék betét vastagságával azaz ha nagyon elkopnak a pofák akkor előbb kifogyhat a tartályból a cucc vagy valami ilyesmi.
nekem meg egy 2008-as lampam meg oldalidomom
A lampa bal oldala kicsit meg van viselve, meg az idom se szuz, de ki lehet javitani
Meg mindig van elado ZX-6R (2000-) muszerfalam.
Valakit érdekel gyári és/vagy MRA magasított plexi 05-06-os 636-ra?
Hy!Remélhetőleg egy életre megjegyezted,hogy az első féket nem tákoljuk! Egy ragasztás az ragasztás,bármikor bekövetkezhet az,ami be is következett nálad.Ami elromolhat,az el is fog,csak idő kérdése!És ez egy + hibalehetőség,ráadásul az életmentő első féknél.Mennyibe kerül egy új,hogy nem olyat veszel?Meg ha jól emlékszem neked a kis méretű tartályod volt eddig.Mi a baj azzal?Miért vetted le?Annak is tökéletesen kel működnie a vason!
Sziasztok
Kiégett a műszerfalvílágítás ,,rizsszemizzója'' hol tudnék venni ?
Sok helyen érdeklődtem,de nem tudtak segíteni.

Üdv:
Korus
A lényeg az,hogy egy használt tárcsának van egy barázdáltsága,amit a betétek koptatnak bele az idők folyamán.Ugyanezt a mintázatot átveszi a betét is,mivel ő a puhább,s nem a tárcsa.Ezért kell fékbetét csere után belekalkulálni fékezésnél az első alkalmakkor,hogy addig nem lesz tökéletes a fékhatás,amíg az új betét hozzá nem kopik a használt tárcsa mintázatához.Jelen esetben a tárcsa még mondjuk úgy hibátlan,a betétek viszont barázdáltak.Elvileg ugye mivel a tárcsa a keményebb anyag,ezért a betét gyorsan ledörzsöli magáról a barázdáltságát,és kész.De amiért valakinek ez a véleménye,valakinek meg az ellenkezője az azért van,mert hiába a betét a puhább,mégis képes nyomot hagyni,megkoptatni az új tárcsát/mert mint tudjuk,egy szimering is "beleeszi" magát az acél tengelybe!/.Ennek mértéke függ a betét minőségétől.De azért attól sem kell tartani,hogy ha beleteszi a használt betéteket,akkor dobhatja ki az új tárcsákat.Ha tökéletesen akar cselekedni,akkor vegyen bele újakat.Ha nem,de mégis meg akarja magát nyugtatni kicsit,hogy nem lesz baj,akkor egy üveglapra terítsen finom csiszolóvásznat,és a használt betéteket húzgálja meg rajta egy kicsit,hogy csökkentse,megszüntesse ezáltal a betét barázdáltságát.Vagy tegye bele úgy ahogy van,és a tárcsák már valószínűleg így is úgy is túlélik a motorját!Több lehetőség nincs!
Ezért is lett feltéve a kérdés. Mert ha ezzel elbaszódhatnak a tárcsák akkor természetesen venne hozzá betéteket is. Az már nem nagy dolog. Gari nemtudom van-e rá, ebay-ről lett rendelve. De ahogy itt is kétféle vélemény van, itthon is szintén ez van. Ki ezt mondja, ki azt. Igy meg elég nehéz dönteni, hogy vegyen-e vagy sem betéteket.
Freon,

Fel szereltetted már a cuccot?
egyes gyártók garanciát sem adnak a tárcsákra, ha nem az elôírt betétekkel használják... nem véletlenül!
mellesleg könnyen szétb@szható így a tányérszett....
nem értem, miért vesz valaki valamit, ha nem úgy használja, ahogy azt kell... inkább bele se kezdjünk...
Mákod van hogy nem lett baj belőle...
Jó estét mindenkinek és üdv az új emberkének köztünk .

9363 asszem már megint igazad volt és mindenkinek aki akkor hozzászólt a témához emlékeztetőül FÉKTARTÁLY RAGASZTÁS hát sajna eddig bírta , Tamásinál vettem észre és kb 100-130km -et jöttem haza hátsó fékkel pöttyet beállt a lábam és kemény tempót diktáltam 80-100 km/h . Sajna miattam meg kellett szakítani a túrát ezért van 1 kis lelki ismeret furdalásom de az a lényeg,hogy épségbe hazaértünk.
Le is vontam a konzekvenciákat MINDiG hallgatni fogok rátok ez már tuti.
Viszont a kérésem az lenne ha valaki tud JÓ ismétlem JÓ HIBÁTLAN tartályt az feltétlen jelezze.
Köszönöm
Köszönjük a segitséget.
Beleteheti éppen a régi betéteket is,csak akkor ne várja el tőle,hogy jól is fogjon.Legalábbis az elején/amíg a betét hozzá nem kopik a tárcsához/ biztos nem!Ennyi csak a hátránya,ha nem együtt cseréli őket.Amúgy mehet!
Egyik haverom vett a mocijára zsir új féktárcsákat előre, viszont fékbetéteket nem. Van aki azt mondja neki, hogy azt is újat kell vennie de mások szerint meg nem. Szerintetek? Kinek mi a véleménye?
Nagyszerű!Akkor GO!
9363!
Köszik a tanácsot- az volt leesve, mármint az 1ik cső! Van ám száguldás megint! 1000hála
Pedig itt a szép idő ... remélem ti jobban élvezitek mint én! Vigyázzatok a zöldségekre és magatokra is!
9636!
Köszönöm a válaszodat és bocsi, hogy nem reagáltam, de nem otthon voltam sajna! MAjd ma meglesem, mert most van pici időm rá! Ha nem az lesz, akkor holnap megyek vele a dokihoz vizsgálatra!
Az 5 centi sztem pont tökéletes lesz. kb pont annyi a "csőr" része a dobnak. Elvileg a hangja is dögösebb lehet tőle... Megjött a mail, telón hívlak!
persze, csak 5 centivel lesz rövidebb, mert túlságosan túlnyúlik az idomon... kuksizd meg a galériámban, hogy mennyire kiáll.
Amúgy küldöm a mailt hamarosan....
üdv. freon