Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello. nem és nem.

LX
most szerencsére javult 10-12 ezerrel, de volt hogy felment 58ra.
Nekem a nyár semmi képpen nemjó! Durva modon emelkedett a törlesztőd?
Még nem tettem fel sehova, de lehet jó lenne még nyáron, mielőtt gordiék megint elb***ak valamit, és felmegy nagyon a törlesztőm.
Hello
Mikor szeretnéd eladni mert asszem én majd csak szeptember körül ado el az enyémet! Ez a szezont használni fogom még!
LeBing: 1,8 ért fogom majd felrakni ha odáig jutok. 2007 októberi a vas. Most lesz 6000es szervíz, ha lesz rá időm; elfektetve-feldöntve garázsban sem volt; pálya 1X; aku ki lett cserélve idén; riasztó van benne, de könnyű kikötni, ha nem használod. Röviden ennyi...
És ilyet hol lehet beszerezni? Nem tudok menni hétvégén sehova sem a motorommal. Semmi betétem nincs előre!
Ez érdekes az én 636om is elég szomjaska, és max 190 és világít a lámpa!
Ferodo XRAC.
Még senki se cserélt a motorjába fékbetétet, hogy nem tud ajánlani senki, semmit?
Mert Te egésszen más szellembe közlekedsz
nekem még soha,nem memt el 170 nél többet egy tankkal..ezért sokszor ki is fogyott
De végülis a lényeg amit ki akartam ebből hozni hogy lehet valós a kevés km is
És most erre a nyárra már beterveztem több Balatoni utat. Aztán egyet Biharkeresztesre. + egyet Orfűre...
Ebben igazad van, de suliba nem jártam be motorral Pestre mert nem volt jogsim. Nem akartam kockáztatni. Most raktam le 25én. És most fogok végezni a suliban is utánna meló. Akkor már keresek végre pénzt is és sokkal jobb lesz minden. De van valami a pénzes fejtegetésedben is.
De ez se normális. Kivételek mindig vannak de ha a használtautó.hu-t nézem akkor ott csak ilyenek vannak. A faszom megint világít a sárga lámpa.
Egyébként az ember akkor jön rá, hogy ezek a számok milyen abnormálisak amikor elmegy egy kisebb túrára. Normál menetben 250km egy tank benzin. Ezek szerint Te évente max. 7X-er tankoltad tele a motort. (35 000Ft-nál nem több) Még ha csak fél éves szezonnal számolunk akkor is csak havi 5000Ft szánsz a motorozásra. Heti 1250Ft. Számoljak még? Ha nem csinálok semmit akkor elmegy egy tank benzin egy héten. és akkor csak melóba mentem. Egy szombathelyi hétvége nekem 5 tank benzin. 3 nap alatt. 1,5 tank oda, 1,5 vissza és ott még 2 tank elmegy a haverral. 1000km.
Nem. Ez azt jelenti, hogy eddig csak helyben használtam mert nem volt jogsim.
Ez csak azt mutatja, hogy nem tudod fenntartani a motort. Vagy dísznek vetted?
oké!
Hát igen!

Ha júniusba letudom az államvizsgát akkor gurulhatnánk együtt egy lazát
egy 20-as
Az én motoromban 17500 km van. 2 éve van meg és ez idő alatt 3000 km-t tettem meg vele. Miközben a számítások szerint már 12000et kellett volna Ráadásul az előző tulajnak is csak ott állt a garázsba a motor és néha hozta csak elő.
hali
nem én voltam.
baranyában elég sok kawa lett mostanság.
ami azért nagyon jó érzés.