LeBing: 1,8 ért fogom majd felrakni ha odáig jutok. 2007 októberi a vas. Most lesz 6000es szervíz, ha lesz rá időm; elfektetve-feldöntve garázsban sem volt; pálya 1X; aku ki lett cserélve idén; riasztó van benne, de könnyű kikötni, ha nem használod. Röviden ennyi...
Ebben igazad van, de suliba nem jártam be motorral Pestre mert nem volt jogsim. Nem akartam kockáztatni. Most raktam le 25én. És most fogok végezni a suliban is utánna meló. Akkor már keresek végre pénzt is és sokkal jobb lesz minden. De van valami a pénzes fejtegetésedben is.
Egyébként az ember akkor jön rá, hogy ezek a számok milyen abnormálisak amikor elmegy egy kisebb túrára. Normál menetben 250km egy tank benzin. Ezek szerint Te évente max. 7X-er tankoltad tele a motort. (35 000Ft-nál nem több) Még ha csak fél éves szezonnal számolunk akkor is csak havi 5000Ft szánsz a motorozásra. Heti 1250Ft. Számoljak még? Ha nem csinálok semmit akkor elmegy egy tank benzin egy héten. és akkor csak melóba mentem. Egy szombathelyi hétvége nekem 5 tank benzin. 3 nap alatt. 1,5 tank oda, 1,5 vissza és ott még 2 tank elmegy a haverral. 1000km.
Az én motoromban 17500 km van. 2 éve van meg és ez idő alatt 3000 km-t tettem meg vele. Miközben a számítások szerint már 12000et kellett volna Ráadásul az előző tulajnak is csak ott állt a garázsba a motor és néha hozta csak elő.
LX