Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hudson a Tiéd jólenne! Csak egy bajom van vele! Fekete! Züldbe kell hogy megegyék a tehenek!
LieBiNG, ha érdekel, az én 6-os om lehet eladó lesz csere miatt.
Értem! Én csak érdeklődtem mert nemhiszem, hogy egy 10-est!
Maradok a 6-onál csak fiatalabb kéne!
Köszi a tájékoztatást
1,7-et. Abból még lehet faragni valamennyit. Attól függ mit szeretne az emberke hozzá. Ugye van pályaidom, versenylábtartó 2-féle bukógomba. 1,6 alá semmiképp sem megyek de abban sem vagyok biztos, hogy annyiért odaadnám. Mint azt már mondottam nem életbevágó a moci eladása plusz mindenkinek válság van szóval nincsenek illúzióim. Olyan 10% esélyt látok a motorcserére.
Mennyit szeretnél kapni a tizedesért?
Mit akarsz kérdezni? pályahatos=636? Vagy 2006-os pályagép? Nekem csak papíros jó. Meg nem akarok pályagépet. Az van nekem is. Majd ha megvettem én átfaragom.
Tudom. De nem lesz már fiatalabb. Ha most nem is jövőre biztos eladom. Amit ajánlottak az 2008. áprilisi. Gyakorlatilag új, 1 éves. De még gixxer K6 ezerben is gondolkodom.
oldalidomnál 3-3 csavar/vigyázz a műanyagalátétekre/4 tüköranya le,oldalidomból 1-1 bütyök gumicsészéből kihúzása csatik szét és voálá
cső pityu! nem bonyolult! adja magát ha kell mek haza deb-ből és arra mek segítek, holnap du, vagy péntek délelőtt. nekem is párásodott a jobb oldali...
Ha már mocivételnél tartunk asszem most 7végén megveszem életem első 636osát. 05-ös 17ezer kilcsivel. nyami
Ja hogy szedjem le a lámpát?Nehéz leszerelni a fejidomot?
osztom
ddt: a mostani ninjád sokkal szebb a 07esnél!
egy srác árul egy pályahatost 1 gurigáért?2006 os asszem.1.4 volt még télen amikor néztem.szerintem teljesen rendben a gép csak pályára lehet használni mert no papír
a kereszt neve:feszület
pl.de rásegíthetsz hajszárítóval kivűlről és fordícstscsad lyjlyukkal felfele hadd pá-rologjon
A kiszellőztetést érthetem úgy is hogy leveszem az izzó takarót kiveszem az izzót és hagyjam úgy egy ideig?Amit írtál azt kipróbálom.
Remélem Zoli a kereszt neve.
2007-es ZX-10R van. De ez csak egy ötlet. Ha van aki jó árat ad a gépemért akkor odaadom de nem hirdetem szóval annyira nem izgat a dolog. Csak lenne egy jó vétel és ha elmegy az enyém akkor váltok. Ha nem akkor nem.
Leginkább a Zolinak mert Ő nagyon rá volt izgulva tavasszal. De ha neki nem kell esetleg másnak is.
az nekem is vót eleinte.normálisan be kell rakni az izzótakaró műanyagot vagy gumit esetleg kicsit befukkálni szilikonnal.nekem elmúlt.no persze előtte nem árt 101%osan kiszellőztetni
hámivan?
Eladó a motorod?