Azt is kérdezném a teleszkópba mennyi olaj fér bele, mert azt is ki szeretném cserélni, ja és milyet vegyek bele és hol!
A szimeringet 1200 Ft/db áron; a porvédőt 769 Ft/db áron vettem.
Ha ez az ár + felel leírom a pontos címet!
Üdv: Korus
Kérdezlek benneteket,hogy mit kellene csinálnom a hátsó fékmunkahengerrel,mert fékezés után nem húzódik vissza tökéletesen és ezáltal kopnak a fékbetéteim!Észre is vehető a fékbetétek vészesen csökkenő vastagságán illetve a fékporon a felnin!
Az elsőtelóba 537+/- 4 ml olaj kell!
A viszkozitása SAE10W
Ez a hülye időjárás kiakaszt, ma amíg hazagurultam meloból (kb2 km.) a tökömig is vizes lettem úgy eláztam Mikor lesz már rendes motoroznivaló idő
Azt is kérdezném a teleszkópba mennyi olaj fér bele, mert azt is ki szeretném cserélni, ja és milyet vegyek bele és hol!
A szimeringet 1200 Ft/db áron; a porvédőt 769 Ft/db áron vettem.
Ha ez az ár + felel leírom a pontos címet!
Üdv: Korus
Én nem tudok neked segíteni ebben, de elmondanád mennyiért vetted a szimmeringeket és hol? Mert nekem is lassan kellene cserélni...
Kérdezlek benneteket,hogy mit kellene csinálnom a hátsó fékmunkahengerrel,mert fékezés után nem húzódik vissza tökéletesen és ezáltal kopnak a fékbetéteim!Észre is vehető a fékbetétek vészesen csökkenő vastagságán illetve a fékporon a felnin!
Teleszkópszimeringeim tönkrementek elöl, vettem porvédőt és szimeringet is újat! Kérdezném, hogy milyen típusú teleszkópolajat ajánlanátok bele?
Üdv:
Korus