Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szintén.
Te nem is mentél fel a pályára?
áááá de szerettem volna menni...
de az uccsó kettőn leszek.
Amúgy beszéltünk ott egy rendező csajjal és azt mondta a következőre megpróbálnak 3 órányi pályaidőt szerezni.
+r
vááááááááááááá mi a szarét poszter méretben teszi fel
Hm?
Tedd fel ide a topic-ba.
rólad még vannak "privát" képek amiket nem mertem feltenni, mert féltem tyúkszaros életem de elküldöm neked
Néztem!
Jók!
Főleg amin olyan sukár mosolyom van!
Reggelt! tettem fel egy pár képet, az esti motorozásról, van ott minden és mindenki szerintem
Szasztok, remélem élveztétek a pályanapot!
Nekem felkerült a vasra értelmes sportgumi, előre 1 foggal kisebb lánckerék hátra pedig egy yosi rs5
Naggggyon kemény hangja lett, a lánckeréktől meg mintha megvadult volna úgy húz
Kérdésem az lenne hogy 05-06-on ki hogy oldotta meg a hátsó rendszámot és indexet? Nem tudom honnan lenne érdemes kezdenem építkezni hátul...
home.... képek holnap ---memamánem
meg lesz vidi is..
jóccakát
Tökéletes.
Álló helyzetbe egy újjal tövig be tudom most húzni, úgy, hogy teljes spanon van. Szerinted?
Ha ez vigasztal nekem a pályán felkeményedik a fékem nem felpuhul.
Másik tízes.
Csá én legalábbis haza. Az utolsó körnél a ringen már olyan szar volt a fékem, hogy néha pálya mellé szaladtam De hál' Isten legalább én nem dobtam el a vasat
Jó volt, remélem augusztusban találkozunk
Sacckb. egy héten belül felteszem amit érdemes a mai kamerázásból, majd jelzem.

Ha eladod a tizest, mire váltasz, ha nem titok? (válasz ráér, menés van most).
Ja. Bár engem kevesen tartanak szerénynek mert nem fogják fel, hogy az esetek 95%-ban csak viccelek. De le vannak szarva.
Nagyjából, de ez gondolom Nálad sincs másképp. Legfeljebb itt tűnhetünk "okosnak", de az másnak a szoc. problemje.
ÚÚÚÚSztam az adrenalinban!
MÉÉÉÉG!
Haza.
Soha ilyen jól még nem ment nekem ez a dolog.