Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Váltótengely szimeringje adta meg magát akkor!
najó nem a képről cseppen hanem lefotóztam a helyét
helló!valaki aki ért hozzá...itt a képen 2helyről néha lecsöppen 1-2 csepp olaj...honnan jöhet?mer én nem értem,néztem de nem vágom...
http://www.taksonyimotorosok.hu/index.php?limitstart=25
Milyen taksonyi találkozó?
Hello!

Én a kelomotor-tol vettem a fékbetéteket. Ott is vannak.

Más! Valaki jön a Taksonyi motoros találkozóra?
nemtom pontosn! a motorozás komolyabban csak akkor ha készen lesz műszakilag!
Szerintem abból megint vágta lesz
Mikor jösz? A közeljövőben lehet megyek a rabócsi ringre, esetleg csatlakozz. Kinek van kedve jönni? Úgyis messze még a 29.-i esti motorozás.
Okés megbeszélhetjük
majd ha arra járok felpróbálom!
elvileg nemsoká megyek a 4esen Debrecenbe!
Na itt van három kép amint látszik rajtam kicsit olyan mint tehénen a gatya.
ok!

okés!
Ok mindjár lefényképezem és ide felteszem ok
képeket dobhatnál nekem! 90vagyok de fogyózom! meg 176
Hát a bstar cordura az meg nagy rám bő derékban is meg kicsit hosszabb
és a bstar cordura?
A hírdetett bőrgatyóm sajna rád nem jó én 176cm magas vagyok és kicsit rövid és 55kg vagyok úgy meg pont jó rám,szóval nállam kicsit alacsonyab,de nem sokkal nehezebb emberre való sajna.
Ja biztos csak kiment a fejemből olyan rég adtam fel a hírdetést
halii!
azt meg tudja valaki mondani nekem,h 99es 6oson mindenkinek rázkódik a fejidom?vagy csak nekem szar a konzolom...mert konkrétan egy kisebb úthibánál is mozog.összes csavar meghúzva...semmi sem laza...lehet ezzel vmit kezdeni vagy ez természetes ennél?
az általad hirdetett bőrnacira gondolt sztem ...
Ezzel csak nem arra utalsz hogy nagy a majré csíkom? Mert szerintem nem olyan nagy ezt így is huplis úton hoztam össze pofára meg nem akartam esni,lessz az a csík még kisseb is.És milyen bőrgatyáról beszélsz?Tegnap csak farmerben nyomtam,meg sportcipőben.
Heló. www.nagyvas.hu-ról tudsz rendelni. Választék is van rendesen.
Pityu!
A bőrnaci térdkoptatós? Rám jó lenne? 186cm 87kg. Jaa és segitek koptatni a gumidat ha kell kanyarban Gumifákat mindenkinek!
Sziasztok Régi BArik!
Valaki tud olyan oldalt,ahol fékbetétet tudok venni? Kb. mennyi a karbi szinkron összegileg? Még alszik a pici zöldségem és lassan ébreszteni kellene már!
Nem jó a tiédre! Azon 320-as van!