Szerintem abból megint vágta lesz
Mikor jösz? A közeljövőben lehet megyek a rabócsi ringre, esetleg csatlakozz. Kinek van kedve jönni? Úgyis messze még a 29.-i esti motorozás.
A hírdetett bőrgatyóm sajna rád nem jó én 176cm magas vagyok és kicsit rövid és 55kg vagyok úgy meg pont jó rám,szóval nállam kicsit alacsonyab,de nem sokkal nehezebb emberre való sajna.
halii!
azt meg tudja valaki mondani nekem,h 99es 6oson mindenkinek rázkódik a fejidom?vagy csak nekem szar a konzolom...mert konkrétan egy kisebb úthibánál is mozog.összes csavar meghúzva...semmi sem laza...lehet ezzel vmit kezdeni vagy ez természetes ennél?
Ezzel csak nem arra utalsz hogy nagy a majré csíkom? Mert szerintem nem olyan nagy ezt így is huplis úton hoztam össze pofára meg nem akartam esni,lessz az a csík még kisseb is.És milyen bőrgatyáról beszélsz?Tegnap csak farmerben nyomtam,meg sportcipőben.
Sziasztok Régi BArik!
Valaki tud olyan oldalt,ahol fékbetétet tudok venni? Kb. mennyi a karbi szinkron összegileg? Még alszik a pici zöldségem és lassan ébreszteni kellene már!
Én a kelomotor-tol vettem a fékbetéteket. Ott is vannak.
Más! Valaki jön a Taksonyi motoros találkozóra?
Mikor jösz? A közeljövőben lehet megyek a rabócsi ringre, esetleg csatlakozz. Kinek van kedve jönni? Úgyis messze még a 29.-i esti motorozás.
elvileg nemsoká megyek a 4esen Debrecenbe!
okés!
azt meg tudja valaki mondani nekem,h 99es 6oson mindenkinek rázkódik a fejidom?vagy csak nekem szar a konzolom...mert konkrétan egy kisebb úthibánál is mozog.összes csavar meghúzva...semmi sem laza...lehet ezzel vmit kezdeni vagy ez természetes ennél?
A bőrnaci térdkoptatós? Rám jó lenne? 186cm 87kg. Jaa és segitek koptatni a gumidat ha kell kanyarban Gumifákat mindenkinek!
Valaki tud olyan oldalt,ahol fékbetétet tudok venni? Kb. mennyi a karbi szinkron összegileg? Még alszik a pici zöldségem és lassan ébreszteni kellene már!