Te öcsém mikor vetted ezt a paripát?
2hónapja ezt nézegettem hogy lecserélem az enyémet!
MEgvagy vele elégedve? Vmikor jöhetnl egyet csapatni nem lax olyan messze tőlem!
Hali!
Hol adogatnak ilyeneket? :) Nekem se esne rosszul... 15ér ha azt vesszük nem is sok...
Más: vki nem tudja h hol lehetne üléspúpot szerezni 2006os 636oshoz és kb mennyiért?
Vettem teljesen új kábelt. Az a baj, hogy ami a pipákon van az a szilikon boritás, elvan nyűve. Lyukas, repedezett és valamelyik egyet gondol és áthúz. Visszaküldtem ma nagyvashoz a pipákat és küldenek egyenes szárút a hajlitott helyett.
Én ismerek egy R1-es srácot és azt mondja hogy nagyon tuti lett vele az eregy. Ugyanilyet vett rá ő is. Már nekem is tervbe van a vétel, csak még nemtudom honnan tudok rá átcsoportasitani lóvét.
irányjelző jesszus még nagyon reggel van. Volt karbiszinkron-olajcsere-fékbetétek-gumi csere stb. Picit volt eltérés a karbikban vákumilag, de majd most..........
Sziasztok!
GO! Honnan vetted az első irányjeltőt? Valakicskének van eladó 2000-2001 esre plexi? Jóóóárban megveszegetném ám! Kb 1-2 hét és egyben a vasam. Tegnap vettem 2részes rucit, igaz nem vaci új, de majd a tisztitó semlegesití. 35. volt postaival. 1 hónap és jogsi is a zsebben! Csak 5 évig tartott a nélküli idény
2hónapja ezt nézegettem hogy lecserélem az enyémet!
MEgvagy vele elégedve? Vmikor jöhetnl egyet csapatni nem lax olyan messze tőlem!