Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te öcsém mikor vetted ezt a paripát?
2hónapja ezt nézegettem hogy lecserélem az enyémet!
MEgvagy vele elégedve? Vmikor jöhetnl egyet csapatni nem lax olyan messze tőlem!
Hali!
Hol adogatnak ilyeneket? :) Nekem se esne rosszul... 15ér ha azt vesszük nem is sok...
Más: vki nem tudja h hol lehetne üléspúpot szerezni 2006os 636oshoz és kb mennyiért?
téged lesz a legkönnyebb megtalálni

Vki még nemjönn?
akkor keress majd!
Én megyek ha nem esik az eső
ki jön ki holnap?
Valaki esetleg nem ismeri véletlen? Női tulaj, ringezett
köszi ismét
köszönöm LieBiNG de ezt elvi okokból nem fogadhatom el.
De rohadjak meg ha nem találkozunk ezen a nyáron.
vegyél fel! most lépek le de 1-2 óra mulva leszek! aztán megbeszéljük

szevasztok addig
Liebing!
Bocsi a múltkor el kellett hagynom a terepet azért nem vettelek fel msn-re!
Sziasztok!
sereglyesről megfordulsz egy tankból nem? 5000 ft kell csak
Gyere max hazafelé vezető utra tankolunk neked összedobjuk
De számomra rohadt nagy gond,mert ad 1 nem találkozom veletek ad 2 nincs lóvém még mindig .
Jólvan Go
Semmi gond!
Hello Zoli!
Holnap nem esik az eső akkor Te jössz? meg találkozunk az m3 kivezetőjén?
Vettem teljesen új kábelt. Az a baj, hogy ami a pipákon van az a szilikon boritás, elvan nyűve. Lyukas, repedezett és valamelyik egyet gondol és áthúz. Visszaküldtem ma nagyvashoz a pipákat és küldenek egyenes szárút a hajlitott helyett.
fekussz az indexet innen rendeltem http://www.bazismotor.eu/170/1.... sok sikert .

LieBiNG nem hiszem,hogy megyek ,mert sajna nem kaptam fizut .
Húzd szét(pipából a kábelt), vágj le belőle 1cm-t és erősen nyomva tekerj vissza 2-3 fordulatot.
Go Te jössz holnap?
Ha igen akkor fehérváron talizhatnánk és mehetnénk együtt!
nem, gondolkodtam rajta, de alapból a 4 térképest szerettem volna, ami 2 kiló lett volna durván... úgyhogy maradt a PC 4 térkép meg a Yoshi....

ellenben érkezik a Micron leömlőm és az összekötő... még pár paci és több kiló mínusz......... juhéééééj

így néz ki a cucc már – másnak – felszerelve
Én ismerek egy R1-es srácot és azt mondja hogy nagyon tuti lett vele az eregy. Ugyanilyet vett rá ő is. Már nekem is tervbe van a vétel, csak még nemtudom honnan tudok rá átcsoportasitani lóvét.
ezek
Amiket adogatnak kormányteló 15.000ft.-körül azokat érdemes felrakni?
irányjelző jesszus még nagyon reggel van. Volt karbiszinkron-olajcsere-fékbetétek-gumi csere stb. Picit volt eltérés a karbikban vákumilag, de majd most..........
Sziasztok!
GO! Honnan vetted az első irányjeltőt? Valakicskének van eladó 2000-2001 esre plexi? Jóóóárban megveszegetném ám! Kb 1-2 hét és egyben a vasam. Tegnap vettem 2részes rucit, igaz nem vaci új, de majd a tisztitó semlegesití. 35. volt postaival. 1 hónap és jogsi is a zsebben! Csak 5 évig tartott a nélküli idény