Feltettem a házilag esztergált gombákat ma. Egész jók lettek csak le kéne fújjam őket. Mentem is hirtelen egy kisebb kört.
Viszont abba tud valaki segíteni, hogy a láncnak mennyire kell feszesnek lenni, ha középen megemelem mennyit szabad elmozdulnia?
Na ma is meg tegnap is motoroztam egy jót.Ma csak ilyen speed napom volt,lőttem neki mint a golyó,meg is lett a 270km/h.Meg lenne egy kérdésem járt már valaki úgy hogy a lámpa belülről a búra bepárásodott?
Szia! Itt egy kapocsrajz,(+külön kirajzolva a töltés rész). http://freemail.hu/oriaslevel/...
Mi a pontos bajod egyébként?
(csak mert van egy '99es 6os Kawám meg lassan egy járműelektronika/villamosmérnök papírom)
zöld sityak eladó, Shoei XR1000, L-es, vadonat uj, 85E Ft.
(Itthon 116E, akcioban 93E Ft...)
van egy kék is, ha esetleg valakinek az jobban bejön
Elerhetosegem az adatlapon.
udv,
N.
Tudna nekem valaki adni egy elektromos rajzot '98-as ZX6R-hez?
Vagy ha azt meg tudná valaki hogy a generátor vezetékein hol s mit kellene mérnem, hogy tudjam hogy mikor jó az is nagy segítség lenne.
előre is köszönöm.
Köszi
attika87
LieBiNG
Asszem élek a lehetőséggel ,mert hát a hülyének is megéri hát még nekem De csak a hétvégén tudok pontos dolgokat közölni így is áll még az ajánlatod.
Feltettem a házilag esztergált gombákat ma. Egész jók lettek csak le kéne fújjam őket. Mentem is hirtelen egy kisebb kört.
Viszont abba tud valaki segíteni, hogy a láncnak mennyire kell feszesnek lenni, ha középen megemelem mennyit szabad elmozdulnia?