átfuvókáztam a gépem. nagy a változás. jövöhéten megkapja a matricákat, monster energy-s matricát az oldalára, házi tunying sport dob, és légszűrő.(a k&n és a yosi mehet a szarba) 120-125 lovat várok. (Máté tuning)
Szerintetek ez az olaj megfelelő lesz a teleszkópba? Ezektől rendelem majd a szimeringeket is meg a főfék henger javitó készletet és egy úttal olajat is rendelnék akkor.
A dupla kiput (sor4-nél) gyárilag nyomatékra, alacsonyabb fordulatra hangolják, a 4:1 redszert magasabb fordulatra és lóerőre. Valószínű rontanál a gyári rendszeren. A Z1000-em hangját meg tudod hallgatni a videóim között.
Helósztok mi újság erre felé pár napja nem voltam mert szarozott a számítógépem.
Lenne egy kérésem én is beszáltam ebbe a kawasaki er6 versenybe akinek tetszik a gép amit csináltam az szavazna rám,előre is köszönöm.
Kössz, hogy szóltál. valóban volt fenn jó pár egyforma kép. azóta töröltem őket. majd ha jobb idő lesz csinálok pár még képet erről a "csúnya, szürke" mociról.
amúgy melyik részen lakunk közel egymáshoz, a XX-XXI vagy a Tolna-Baranya?
A legszebb hangjuk a hatosoknak van,én nem bántanám!Egy ismerősöm csinálta két dobosra a Triumph TT 600-asát,mert neki is a két dob tetszik,de szerintem előtte sokkal szebb hangja volt!
Rosszabb nem lenne tőle a teljesítmény az biztos,mert még valamivel gyorsabban távozna a kipufogógáz.Viszont a szép visítós hang elveszne,ami a hatszázasokat jellemzi!
Van itt valaki aki tudja mi történne ha dupla kipufogós vola a zx6r?
Vajon jobb vagy rosszabb volna a teljesítmén,és a hang?
Én például abba a táborba tartozok aki szívesen beszerezne egy másik raptort! Tetszene! Nagy kedvencem volt régebben a vtr 1000! A dupla kipufogó jól mutat!
Ezek mind izlések és pofonok!
Számomra a digit óra semmit nem mutat csak ugrál fel alá!
számomra a gyorsan mozgó óra a jó! :)
Nézd meg a zzr 1400-on is sima van mert élvezet nézni milyen sebességgel megy fel! 12r és a busa szintén!
Én meg marhára nem bírom a régi órát, olyan érzésem van, mintha egy veterán motoron lennék. Egyedül a fordulatszámmérő legyen digitális, az enyém pont olyan amilyet én elképzeltem.
Na megint nem értek egyet veled!
Pont ezért nem akarok majd új motor, azaz ez taszt vissza benne
nem látod milyen szép sebessen megy felfelé az óra!
mikor egyszer mutat 100-at megrántod aztán már 130at mutat! Kérdem én, mivan közötte?
http://markamotor.hu/sajatmoto...
Lenne egy kérésem én is beszáltam ebbe a kawasaki er6 versenybe akinek tetszik a gép amit csináltam az szavazna rám,előre is köszönöm.
http://www.kawasaki.hu/ER-6n#/...
amúgy melyik részen lakunk közel egymáshoz, a XX-XXI vagy a Tolna-Baranya?
Vajon jobb vagy rosszabb volna a teljesítmén,és a hang?
Én például abba a táborba tartozok aki szívesen beszerezne egy másik raptort! Tetszene! Nagy kedvencem volt régebben a vtr 1000! A dupla kipufogó jól mutat!
Számomra a digit óra semmit nem mutat csak ugrál fel alá!
számomra a gyorsan mozgó óra a jó! :)
Nézd meg a zzr 1400-on is sima van mert élvezet nézni milyen sebességgel megy fel! 12r és a busa szintén!
Pont ezért nem akarok majd új motor, azaz ez taszt vissza benne
nem látod milyen szép sebessen megy felfelé az óra!
mikor egyszer mutat 100-at megrántod aztán már 130at mutat! Kérdem én, mivan közötte?