igen castrol-t
szkrács: Castrol Actevo X-tra 4T 10W 40
Én: Castrol power1 racing 4t 10W-50 full szintetikus
Magasan fordulatú motorokba én csak full-t rakok meg raknék más helyébe is! Mindenkinek a saját dolga mit rak bele!
Sokan mondják nem kell bele a full mert az akkor kell ha pályázol is rendeszessen! De Én ebbe nem hiszek
Utcára is az kell bele!
Én nem tudom,de nekem soha nem volt problémám kinek milyen márkájú-tipusú mocija van!
Én úgyanúgy megnézem a Suzuki-kat,Yamaha-kat,Honda-kat!Szépek azok is!Igaz a Suzuki autóknak nem tulajdonsága az erős karosszéria de a motorjuk állítólag frankó,pörgős és nyűhetetlen!De a motoroknál ügyebár nincsen kasztni hanem úgyan úgy mint a többi márkánál alumínium vagy acél bölcsőváz,tehát erre sem lehet azt mondani,hogy gyengék!
De ez csak az én szerény véleményem!
hát nem sok mindent találni neten erről a pályáról..
a jelnlegi gépem szerény 22LE, csak igen visítós hangon próbálhatna lépést tartani a nagytestvérekkel
Mióta használod a gépet?
remélem nem a pároltrizs jeleit küldtétek
Ezért húzok inkább a Motul 7100 10W-40 felé
szkrács: Castrol Actevo X-tra 4T 10W 40
Én: Castrol power1 racing 4t 10W-50 full szintetikus
Magasan fordulatú motorokba én csak full-t rakok meg raknék más helyébe is! Mindenkinek a saját dolga mit rak bele!
Sokan mondják nem kell bele a full mert az akkor kell ha pályázol is rendeszessen! De Én ebbe nem hiszek
Utcára is az kell bele!
Én úgyanúgy megnézem a Suzuki-kat,Yamaha-kat,Honda-kat!Szépek azok is!Igaz a Suzuki autóknak nem tulajdonsága az erős karosszéria de a motorjuk állítólag frankó,pörgős és nyűhetetlen!De a motoroknál ügyebár nincsen kasztni hanem úgyan úgy mint a többi márkánál alumínium vagy acél bölcsőváz,tehát erre sem lehet azt mondani,hogy gyengék!
De ez csak az én szerény véleményem!
Ninja: http://upload.wikimedia.org/wi...
Matrica lesz belőle?
ninja=lopakodó
.
ninja=seed motor
suzki=örörk első
gsx-r=mig világ a világ
Szeretlek kis buzi
Semmire sem való,majd jól felragad a váltót! Már sokan irták itt róla! Meg nem is full szintetikus!
kawasaki
ninja
hiába keresem...
Szombaton átnéztem Kabára mocival!Kerültem egyet ott is!
01.MOTUL 5100 10W-40
02.MOTUL 7100 10W-40
Kicsikawa vagyis Emu636 hogyan váltotok nicknevet?
Olaj: Castrol Actevo X-tra 4T 10W 40
Olajszűrő: Hiflo Filtro 303
Lánctisztitó: Liqui Moly Racing
Láncspray:Liqui Moly Racing
nem tom ismeritek-e ezt a német oldalt. Ha kell használt cucc minden van. jó árak! kis német tudás szükségeltetik...
http://www.zx6-ninja.de
Az a 22ló tényleg silány egy kicsit,de se baj.
Írd be a googléba euroring
a jelnlegi gépem szerény 22LE, csak igen visítós hangon próbálhatna lépést tartani a nagytestvérekkel
Mióta használod a gépet?