Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen értem....
Nem tudom hogy eladnám e a régit.... Lehetne 2 aztán majd kiderülne melyik a jobb!
Egyébként ez egy drága ország, és nehezen jutnak ide a jó dolgok!
Nézzetek körbe a nemzetközi ebay-en! Minden motortipushoz még az én 98' idomgarnitúra 450 dolcsi!
Itthon meg minden baszi drága....
Köszi szépen ezt ki fogom probálni!
Oldószerekkel nem is akartam kiprobálni
Persze, hogy szép a tied is. Igy van
bertab!
azért azt számoljátok hogy a régi idomokat eladnád akkor azért csökken a számla!én a fej idomot és az oldalidomokat vettem
60 libáért! ha ugye a régieket el tudod passzoni!
WD-40 vagy mas hasonlo olajos spray.
fujd be parszor, es vard meg mig beszivarog a matrica ala, esetleg parszor ruhaval (ne karcoljon!) dorgold at

csak turelmesen...

oldoszerrel (pl koromlakklemoso, benzin) NE PROBALKOZZ ! oldhatjak a muanyagot (bemattul, marvanyosodik)
fiuk én a régi er6n-el vizsgáztam!
nekem nagyon bejött!
+festék ill festés,én most festettem az ekeidomom a jobbost 10-eft volt az anyag rá 4 fajtaszin+ez az majd holnap felteszem ide a mutatványom
Mindenki a zöldre esküszik! Igen szép a zöld!
De szerintem az enyém is van olyan szép.... (nekem még szebb is!)
Köszönöm. Belevittem ám a fantáziám. Na majd ha egyszer ilyen szép zőőőd lesz az én 6-osom is, akkor leszek igazán boldog
Persze van mostmár egy pontod tőlem!
Szép zöld lett! Látom belevitted a fantáziát! :)
Ja! Köszi a kalkulációt.... Ez ebben a szezonban elmarad......
Én már nem sok mindenen lepődök meg a mikor a motorozás,és kellékeiről van szó! Még azt csodálom hogy a feleségem ilyen megértő....
Jogsit csináltattam,Sisakot vettem,kesztűt,Textil jacket,Motor,Emelő,Bőrruci!Hátravan még az olajcsere és a gumicsere....
bertab köszi így már oké lessz. ,

BZ neked is kössz most már tudom,hogy mit kell kérdezni az eladótól.
Jó sokba :)
150körül nem jönnél ki belőle!
hacsaka 3fő dolgot nézed lámpa raim air fejidom 50ezreket az már megvan 150-et
plexi külön kell megint
Tegyük fel,hogy le akarom cserélni a komplett elejét a 98' -01' szerintetek mennyiből jönne ez ki nekem?
hali
go találtam két képet,
az egyiken a gumi meg a rácsok látszanak.
a másikon pedig egy üvegszálas fej és oldalidom van a gépen ami ugye elég csunyán áll a vason. én igy vettem a vasat,viszont ezek
után vettem gyári idomokat és azokkal semmi gond nemvolt!
felcsavaroztam őket és szépen állnak, hézagok stimmelnek.
pedig ha nézed a képet olyan mintha az enyém is ferde volna!
gondoltam megmutatom.hát ennyi.
Nemtudom hogy ezen látszik e!
A neten találtam, ez egyébként ahonnan a képet töltöttem 18000ft! Szerintem házilag is meg lehet ezt csinálni 6-8000 ből....
Igen a teó alján! Szerintem kb 1-1,5cm lehet az átmérője....
(így emlékezetből)
köszönöm ha megtennéd. Az a furat a teló alján van ugye ha tévedek akkor helyesbittést kérek.
Őszintén? Nemtudom....!
Az első emelő nem az enyém csak az én mocim alatt van!
A Barátom Motorokkal foglalkozik és volt egy fölösleges emelője,és azt mondta hogy használjam nyugodtan!
Ha a véleményemet kérdezed Kb. 12000 lehet szerintem!
És mennyiért szornak egy olyat?
Igen! Ki!
Az enyémen még nem volt kivéve az elő kerék, De a barátom 1000rr jén úgy vettük ki mind a két kereket! (csúnya volt kerekek nélkül két emelőn!:))
Elvileg az mattósítja a műanyagot!

Ha ott emel akkor kitudod szedni az első kereket?
Én a vegyszeres dolgokat utólsó megoldásnak használnám...
Lehet hogy pl elhomályosítja a felületet ha véletlenül olyan anyaggal kened be ami a felületet is oldja! Persze ha üveg akkor nincs baj!