Igen értem....
Nem tudom hogy eladnám e a régit.... Lehetne 2 aztán majd kiderülne melyik a jobb!
Egyébként ez egy drága ország, és nehezen jutnak ide a jó dolgok!
Nézzetek körbe a nemzetközi ebay-en! Minden motortipushoz még az én 98' idomgarnitúra 450 dolcsi!
Itthon meg minden baszi drága....
bertab!
azért azt számoljátok hogy a régi idomokat eladnád akkor azért csökken a számla!én a fej idomot és az oldalidomokat vettem
60 libáért! ha ugye a régieket el tudod passzoni!
Én már nem sok mindenen lepődök meg a mikor a motorozás,és kellékeiről van szó! Még azt csodálom hogy a feleségem ilyen megértő....
Jogsit csináltattam,Sisakot vettem,kesztűt,Textil jacket,Motor,Emelő,Bőrruci!Hátravan még az olajcsere és a gumicsere....
hali
go találtam két képet,
az egyiken a gumi meg a rácsok látszanak.
a másikon pedig egy üvegszálas fej és oldalidom van a gépen ami ugye elég csunyán áll a vason. én igy vettem a vasat,viszont ezek
után vettem gyári idomokat és azokkal semmi gond nemvolt!
felcsavaroztam őket és szépen állnak, hézagok stimmelnek.
pedig ha nézed a képet olyan mintha az enyém is ferde volna!
gondoltam megmutatom.hát ennyi.
Nemtudom hogy ezen látszik e!
A neten találtam, ez egyébként ahonnan a képet töltöttem 18000ft! Szerintem házilag is meg lehet ezt csinálni 6-8000 ből....
Őszintén? Nemtudom....!
Az első emelő nem az enyém csak az én mocim alatt van!
A Barátom Motorokkal foglalkozik és volt egy fölösleges emelője,és azt mondta hogy használjam nyugodtan!
Ha a véleményemet kérdezed Kb. 12000 lehet szerintem!
Igen! Ki!
Az enyémen még nem volt kivéve az elő kerék, De a barátom 1000rr jén úgy vettük ki mind a két kereket! (csúnya volt kerekek nélkül két emelőn!:))
Én a vegyszeres dolgokat utólsó megoldásnak használnám...
Lehet hogy pl elhomályosítja a felületet ha véletlenül olyan anyaggal kened be ami a felületet is oldja! Persze ha üveg akkor nincs baj!
Nem tudom hogy eladnám e a régit.... Lehetne 2 aztán majd kiderülne melyik a jobb!
Egyébként ez egy drága ország, és nehezen jutnak ide a jó dolgok!
Nézzetek körbe a nemzetközi ebay-en! Minden motortipushoz még az én 98' idomgarnitúra 450 dolcsi!
Itthon meg minden baszi drága....