Állítólag a '14-es 636 elég jól sikerült. Voltunk tesztnapon, én egy Z800-at próbáltam, Tom meg elvitte az új hatost. Mindegyik korábbi Zx6R (2003-tól) csalódás volt számára, de a '14-esről elismerően nyilatkozott.
No de a Zéééé... Annyira szép. Mondjuk 120-nál már az életemért kapaszkodtam, annyira nincs szélvédelme, de attól még beleszerelmesedtem. Akkor még nem volt meg a hatos, és komolyan elgondolkoztam, hogy Zét veszek inkább. Mondjuk nem zsír új 800-ast, hanem első szériás 750-eseket nézegettem. Végül győzött az idomos, plexis, valóban sportmotor.
A lényeg ami kell én is az ilyen videókat szeretem.
Milyen szar már mikor csak pl: lámpát akarsz cserélni aztán a videóban a kereket cseréli meg minden szart közben meg 2 sec alatt a lámpát látod a régit aztán az újat de,hogy hogyan cserélte azt már nem persze .
Hogy lásd milyen rendes gyerök vagyok én kerestem neked olyan videnyót is ahol kiiktatják azzal a cuccal amit te is néztél ,
+ még súlyt is csökkentesz vele .
Mivel ugye a kipufogónál lévő szelepet kiiktattad ezért a vezérlője nem tud beállni ezért írja a FI-t . Mivel a szelepet ugye bovdenek húzzák és van ellenállása is . De ezt lehet orvosolni kis képzelő erővel az ülés alatt ami van motor annak a tetején lévő tengelyre kell csinálni pl: alátétből egy olyan okos kis dolgot ami megoldja ,hogy legyen végállása és a probléma meg van oldva.
No de a Zéééé... Annyira szép. Mondjuk 120-nál már az életemért kapaszkodtam, annyira nincs szélvédelme, de attól még beleszerelmesedtem. Akkor még nem volt meg a hatos, és komolyan elgondolkoztam, hogy Zét veszek inkább. Mondjuk nem zsír új 800-ast, hanem első szériás 750-eseket nézegettem. Végül győzött az idomos, plexis, valóban sportmotor.
Rossz vicc bocs
Milyen szar már mikor csak pl: lámpát akarsz cserélni aztán a videóban a kereket cseréli meg minden szart közben meg 2 sec alatt a lámpát látod a régit aztán az újat de,hogy hogyan cserélte azt már nem persze .
Na ez pont nem olyan
Vagy várni kell valamennyi időt és megy ?
De ez legyen a legnagyobb baja neki .
Az AGO-s cucc nem rossz megoldás és legalább nem kókány BT-s.
Szopás csak műszaki előtt van ,mert akkor vissza mindent
+ még súlyt is csökkentesz vele .
Nem rossz dolog csak drága sztem
exup 1
exup 2 ( szebb kialakittás )