Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sztem igaz az,hogy a mocisok összetartanak. Személyes tapasztalat alapján mondom ezt.Amíg az autósok szarban hagytak kékesen mikor cimbi kékesen bazinagyot perecelt addig a motorosok 90%-a meg kérdezte,hogy él-e és mi van vele még akkor is amikor oda értünk hozzá.
nem is akarok sem nálad sem másnál ugymond népszerü lenni
Te sem vagy nálam..nemhogy népszerü...semmi egyéb sem..csak egy ember..illetve szám..
Na ..még egy utcsó történet és megyek innen..Gyerekkoromben mindig basztattak anyámék,hogy ne azokkal a srácokkal haverkodjak akikkel,hanem okos müvelt gyerekekkel...stb..
Megkérdeztem tőllük,hogy szerintetek menjek oda a polgármester fiához,hogy.szia..nem leszünk barátok?
na ezt tul gagyinak tekintettem,és inkább haverkodtam a "régiekkel"
lényeg lényege,hogy 3 legjobb haverom mai napig azok az emberek akikkkel anno egy buliba összeszólalkoztunk,majd jol agyba főbe vertük egymást (na jó Ők engem9de ezt nem mondtam...
viszont ha észrevettétek amióta elnézést kértem,meg bevallottam,hogy én voltam gyökér,azóta egész normáslisan tárgyalunk
ha ugy jötem volna ide,hogy ....sziasztok nem leszünk haverok...még azt hittétek volna,hogy ratyi vagyok...
Bár nem lettünk igy sem haverok..de mindenkitől bocs..tudjátok,hogy létezem,,..és azt is hogy tudok normális is lenni...
szeretek mindenkit..
Főleg Krazy Joe-t ...bár ha suzukija lenne és nem kawája . . . . . . .
Nem is értettem az elején miért kötekszel velünk.
Többször olvastam a hozzászólásaid és röhögtem széjjel az agyam.

Mint most a vénuszos csávón!
Adjál neki!
Az ilyen jellegű általánosításaidért viszont még ráfázhatsz egyszer.Én személy szerint már kétszer találkoztam ilyen beszólásoddal,amiért nem vagy nálam éppen népszerű!És hogy ez nálad csak úgymond vicc?!Nekem ez annyira nem vicces!
Orosz most mond meg őszintén mit vártál a beszólásaid után hm. Sztem te sem hagyod magad így vagyunk mi is.
hééé.nem kell bocsánatot kérned...sőtt nekem kell tőlletek..
Bocs....
ismételten "mondom"csak kíváncs voltam arra,ami a köztudatban teljesen másként elképzelt fogalom,mint mondjuk itt a sportmotoron...
A köztudatban ugy hirlik,hogy mi motorosok hude kurva összetaró népség vagyunk....
ellenben itt napi szinten olyan balhékat olvasok,hogy pffffffffffff...
Nos csak arra voltam kiváncsi....kit mivel lehet felbosszantani...és ki az aki félre tudja tenni a büszkeségét a haragját a dühét...stb...
lényegében ...amit megfigyeltem...elvonási tünetekként fémjelezhetném a rengeteg negetiv hozzászolást....
itt nyáron fele enny ember nincs,mert mindenki gurul...de most,hogy ez nem lehetséges..igy egymást basztatjuk...ki igy -ugy-....ki ezért...ki azért...egyiket.....másikat....
legyen már tavasz..... .
ejnye-ejnye orosz.
szagyítyesz, agyin.
Ezekután tényleg elmondhatnád mi késztetett rá, hogy így bekóstold a bandát.
Én meg úgy vagyok ezzel a dologgal, hogy elismerem mind a 4 nagy márkát csak én a másik háromból nem vennék egyet sem. Maradni fogok mindig a kawánál ez bizti.
ezt itt nehéz lenne elmondanom..sokat kellene írnom...neked meg olvasnod...nem is kell értened.....még most....de tudom,hogy majd egyszer megérted...
teljes mértékben igazad van...Pityu.....
Bocs nem állt szándékomban megbántani. Csak egy tényközlés volt részemről az előbbi komment.
Nem értem az ilyen embereket
Hát szerintem énse villogtam a büszkeségemmel mert egyáltalán nem bántottam pl a suzukit,inkább te viselkedtél nagyképűen.
neked is igazad van..nekem csak arra telt..
örülj neki,hogy te megteheted,hogy kawasakid legyen..és ne bánts minket csórókat
na látod...most bebizonyitottad,hogy igazi motoros vagy,...velem ellenben...Én sohasem állitottam,hogy normális lennék..ezt te viszonylag elég hamar felismerted,és normális ember módjára viszonyultál az első látásra szellemileg alultápláltnak tünő jellememhez...viccen kivül gratula..Te simán átmentél a "vizsgán"....
Igaz csak unatkoztam és gondoltam felkavarom az állóvizet,de amint látom,csak te egyedül bizonyultál képesnek arra,hogy félretedd a büszkeséged....Le a kalappal előtted...
a többiekkel sincs semmi bajom..se a kawákkal..és mindenkitől ezuton szeretnék elnézést kérni..Csak kiváncsi voltam pár dologra....motorosokrol.,véleményekröl,emberekről.m
Suzukit az vesz akinek másra nem futja. Azok a legolcsóbbak igy hát azt a legkönnyebb megvenni. Elmész kunmadarasra mást sem látsz csak tucatgixert
na hadjátok békén nem kell vele foglalkozni mert a végén még sok száz forintot kell fizetnie a netkávézoban hogy gépezhessen!

Örültünk a látogatásodnak!
Szégyenkezhetnek most miattad a suzukis kollégáid hogy ilyen nagy tírpák lerontja a hírnevüket.
Én szeretem!
Szánalmas. Már a suzukisok sem szeretnek mi? De így mi sem fogunk te kis buta .
ezaz lányok..kiboruln látszottok ezt szeretem . . . kis hülyék
Ja és tanulj meg írni te ,,tanult "barom
Inkább leszek ,,zöldtakony" minthogy fasszopó tömeg geccó. ,