Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kivárom mire meglesz a pénz nem marad ruha...
Ahha!Vagy úgy!A kis zsivány!
Még itthon van nincs még meg a lóvé!
Azért vagyok eltűnve mert mire hazaérek már aluszik a ninjás banda!
Az N/A Racing dob feltalálója.
Nekem sem volt... kölcsönkértem februárig
Igen!
Fellendítette viko videója a forgalmát.
Én biztosan kérnék már valamit cserébe.
Az meg ki?
Pedig Gino azt mondta a majálison, hogy -jók a pogromok....
El vagy tűnve nagyon!

Semmi x-tra.Motort akarok venni, nagyot fiatalt, jó állapotút. Occsóért,de senki nem akarja nekem eladni. Vagy én nem veszem meg, mert gyanúsak a dolgok. Meló van, motor szomszédnál, oldalidom fényezőnél, benzint meg gyűjtöm nyárra. Kb. Ennyi.

És Te? Leadtad már a cangát a szervízbe?
nem csak csaretnék! nem indul el a program
Árpi bácsi sok pénzt köszönhet a zx6 topicnak...
De meg is érdemli!
pókerozol? -oszt hóvarjú
Én meg azt tanúltam hogy: aki másnak vermet ás a sajátjára nem jut ideje!
Oszt' hóvárjú?
Szevasztok!
rég nem voltam mert behányt a PC.
VÁZJAVÍTÁS! Sima Béla 20/952-57-14
Én is hozzá fogom vinni!
Gyönyörű ruha,én is majdnem ezt a tipust néztem ki magamnak csak én a sima Black/White színkombinációjút!De miért nincsen nekem most 100eFt-om!
Full-full nyitott,nagy ovál,atompolírozott rozsdamentes,450mm hosszú,bolt-on csatlakozású dob lesz ha minden igaz!
Már alig várom!
Köszönöm Zdobrotka!
Azért köszi!
Egy valamit tanultam az elején. Csak olyan embertől szabad bármit venni, akit utána vissza tudsz járni hülyéreverni.
Aki meg mindent meg tud magyarázni, azt tutira ütnöd kell később.
Inkább várd ki, mintsem megint úgy járj, mint a legelején. Előbb-utóbb csak meglesz ami neked kell.
CrazyJoe lenne egy kérdésem
A faridom alját merről vetted?
utángyártott?
Ön jól döntött!
Valami bővebbet mondjatok. Ez így kevés!
Láttatlanban előre mondom, max 1.650.000 és zöld érdekel. 650000KP 1000000 hitel. Ennyim van a dologra. A kilencesek is érdekelnek.
Amit a múlthéten kinéztem, azt pénteken amikor mentem vissza eladták előttem.
Felhívtam az 1.4-est. Nulla kezdő, csak havi 30000-hitelátvállalás, viszont jobb oldalon landolt. El sem megyek megnézni olyan baromságokat beszélt az ember. Semmi nem volt kerek a motor körül.
Aztán amit megnéztem az 1.550-es. Lábtartók cserélve, gumi füstölve, lánc lóg, fékbetétek nullák, hátsó idomok mind elrepedve, csiszatolva, lekopva, keréksárvédő szétrepedezve, tank többször javítva, túraplexi elrepedve, sebességmérő jeladó valami occsó barkács csavarral rögzítve, felső kifli minden irányból kopott, a telószárak tetején a hatlapfejűek mind körbenyírva(mintha egy mérettel nagyobb kulccsal feszegették volna. Kifufogó valamikor beleérhetett a hátsó villába és még sorolhatnám órákig.

Meg is mondtam a tulajnak, hogy bizony 4 éves korára jól lelakta a gépét. Mondhatom, nem tul jó viszonyban váltunk el. És ami a legjobban zavart, hogy mindent meg tudott magyarázni.