Semmi x-tra.Motort akarok venni, nagyot fiatalt, jó állapotút. Occsóért,de senki nem akarja nekem eladni. Vagy én nem veszem meg, mert gyanúsak a dolgok. Meló van, motor szomszédnál, oldalidom fényezőnél, benzint meg gyűjtöm nyárra. Kb. Ennyi.
Egy valamit tanultam az elején. Csak olyan embertől szabad bármit venni, akit utána vissza tudsz járni hülyéreverni.
Aki meg mindent meg tud magyarázni, azt tutira ütnöd kell később.
Láttatlanban előre mondom, max 1.650.000 és zöld érdekel. 650000KP 1000000 hitel. Ennyim van a dologra. A kilencesek is érdekelnek.
Amit a múlthéten kinéztem, azt pénteken amikor mentem vissza eladták előttem.
Felhívtam az 1.4-est. Nulla kezdő, csak havi 30000-hitelátvállalás, viszont jobb oldalon landolt. El sem megyek megnézni olyan baromságokat beszélt az ember. Semmi nem volt kerek a motor körül.
Aztán amit megnéztem az 1.550-es. Lábtartók cserélve, gumi füstölve, lánc lóg, fékbetétek nullák, hátsó idomok mind elrepedve, csiszatolva, lekopva, keréksárvédő szétrepedezve, tank többször javítva, túraplexi elrepedve, sebességmérő jeladó valami occsó barkács csavarral rögzítve, felső kifli minden irányból kopott, a telószárak tetején a hatlapfejűek mind körbenyírva(mintha egy mérettel nagyobb kulccsal feszegették volna. Kifufogó valamikor beleérhetett a hátsó villába és még sorolhatnám órákig.
Meg is mondtam a tulajnak, hogy bizony 4 éves korára jól lelakta a gépét. Mondhatom, nem tul jó viszonyban váltunk el. És ami a legjobban zavart, hogy mindent meg tudott magyarázni.
Azért vagyok eltűnve mert mire hazaérek már aluszik a ninjás banda!
Fellendítette viko videója a forgalmát.
Én biztosan kérnék már valamit cserébe.
Semmi x-tra.Motort akarok venni, nagyot fiatalt, jó állapotút. Occsóért,de senki nem akarja nekem eladni. Vagy én nem veszem meg, mert gyanúsak a dolgok. Meló van, motor szomszédnál, oldalidom fényezőnél, benzint meg gyűjtöm nyárra. Kb. Ennyi.
És Te? Leadtad már a cangát a szervízbe?
De meg is érdemli!
Oszt' hóvárjú?
rég nem voltam mert behányt a PC.
VÁZJAVÍTÁS! Sima Béla 20/952-57-14
Én is hozzá fogom vinni!
Már alig várom!
Aki meg mindent meg tud magyarázni, azt tutira ütnöd kell később.
A faridom alját merről vetted?
utángyártott?
Amit a múlthéten kinéztem, azt pénteken amikor mentem vissza eladták előttem.
Aztán amit megnéztem az 1.550-es. Lábtartók cserélve, gumi füstölve, lánc lóg, fékbetétek nullák, hátsó idomok mind elrepedve, csiszatolva, lekopva, keréksárvédő szétrepedezve, tank többször javítva, túraplexi elrepedve, sebességmérő jeladó valami occsó barkács csavarral rögzítve, felső kifli minden irányból kopott, a telószárak tetején a hatlapfejűek mind körbenyírva(mintha egy mérettel nagyobb kulccsal feszegették volna. Kifufogó valamikor beleérhetett a hátsó villába és még sorolhatnám órákig.
Meg is mondtam a tulajnak, hogy bizony 4 éves korára jól lelakta a gépét. Mondhatom, nem tul jó viszonyban váltunk el. És ami a legjobban zavart, hogy mindent meg tudott magyarázni.