Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ohh.
Nem hagylak ki semmiből.
Köszi zdobrotka, hogy megemlítettél a boldog N/A dob tulajdonosok között.
Nem. Van benne keresztben egy 3/8-os króm tongharang.
sziasztok.
Ez ám a dob.
Meg még durrog is mint állat.
Nem adnám oda semmilyen másik dobért.
Köszönöm!Akkor gondolom teljesen nyitott dob!
43-ropi volt, de messze megérte az illatért amikot a bandázs ég.
Nagyon brutál a hangja. Nincsen párja.

Hol is az a videó viko?
nálunk tgnap esett hó kcisit örültem is neki, éjjelig csuszkáltama vársoba nagy kombojba mentünk! de ma meg elolvadt De lehetne azért már jóidő
kicsikawa leköteleztél . Amúgy nálunk is szar a helyzet bassza meg full jég és még esik ma is az ónos eső+a kibasz hó is rákezdett. Ennek a szarságnak sose lessz vége. Miko lessz má jóóóóóóóó időőőőőőőőőőő!
Zdobrotka!
A minap beszéltünk a kipufogódobokról!Említetted,hogy neked BZ-nek és Campos-nak egyedi készítésű dobjaitok vannak!Megkérdezhetem tőled,hogy milyen árban van egy ilyen dob,vagy te mennyiért vetted?Köszi
Sziasztok!
Ki nem?

A kis lemezed egy hézagoló ami kissebb helyet ad a fékbetétnek a működés közbeni mozgásra.

Ide rakd:
roleeka! a néni megmutatja a frankót
naigen helyes
Gyerekek Pécsen katasztrófa közlekedni a kisebb utcákban, de a tegnaptól egy fokkal jobb már nincs tükörjég de jöhetne már a jó idő
mindenre figyelek...szemem a PÁLYÁN...és nem csak a melóba
Csá, Köszi Pityu!a rajzon is rajta van a kis lemez csak az a baj, hogy nem látszik hova való.valaki szedett már szét 636-os hátsó fékmunka hengert?
Na egye fene, ha már én kaptam megfelezem veled lásd kivel van dolgod de azért azt hozzáteszem, hogy legalább ez nem inflálódik.... jófej srác a bocy-q, erre figyelt
Júúúj lekéstem látom péz osztás van? Én is én is csak egy picikét
Köszi K.O.
de csak stilszerűen ZÖLDBE
Persze...toljad...de legyen inkább 12,az jobban tetszik
jóhogy na tehát akkor lehet adni a szla számot? utalod?
és gondolom kamatmentesen
gyorsan gyorsan mondjuk tegnapra.... és szabadfelhasználásra