Visszatérve az idomokra.
Annyi fantáziát látsz benne, hogy ezzel essünk, keljünk?
Engem a fényezés, meg ilyen belső oldali baromságok nem érdekelnek. Heggeszthető a dolog? Leszakad nagy tempónál?
Könnyű cserélgetni? Passzonak a rögzítési pontok? Illesztések?
Tényleg csak pályára kellene, nem divatolni.
Jó kis ruhát néztél ki én baján rendeltem meg és azóta is kapom ennek már több hónapja hívogattam a csávót mondogatta hogy itt van a ruha majd küldi de semmi,amúgy én is thsul ruhát akartam matt feketében de nem kaptam meg soha.
hát a pár éves motor adós nálam csak egy 2000 12havi van! de a futóm jó a fékek is bátor is vagyok :D majd kiderül mi lesz első alkalommal a páylát kell megtanulnom aztán utánna mehet majd!
Meg megyeka pannoniára is már hivtak oda!
Aztán meglátjuk mit tudok
Az a tapasztalatom,hogy aki még nem járt pályán de érzi a motort és utcán jól motorozik az 2:20-2:30 között már megy első alkalommal.
Aki közelít a 3 perchez egy "jó"motorral,itt értem azt hogy pár éves moci,jó gumik,és jól működő futómű,na ott"nagy a baj"Valószínű,hogy az az ember fél.Persze volt már példa arra is hogy egy 3 perces ember nem kevés gyakorlással (10000km pályán)eljutott 2:01-ig
Én teljesen amatőr vagyok és nem mondhatnám, hogy sokat voltam pályán. H-ring összesen max 4 óra, kakucs max 10-12, Euro 2X 30p.
H-ringen idén boldoggá tenne egy 2:15-ös idő.
egykezdőnél mi a jó idő?
én idén megyek pályára először majd!
Haverok nem akartak eddig majd talána forumos gyerekek efogadnak maguk mellé és mehetek velük
Isten ments,hogy csesztetni akarlak,de ez rossz kifogás.
Semmi gond a 2:20 fölötti idővel egy kezdőnél,majd belejössz és nevetni fogsz magadon mikor 2:10 alatt jársz és eszedbe jut, anno mire fogtad hogy lassú vagy
nemtom megvan e még
ha még is elküldöm majd!
na jó8