Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a boxban montad, meg itt még a ring előtt
nemtom megvan e még
ha még is elküldöm majd!
na jó8
Nem Te mentél elől?
A kavicságyig?

Megvan még a felvétel?

Tedd már fel nekem mégegyszer mert elhagytam.
nem is igaz
csak azér voltam ilyen gyors mert aszontad sose érlek utól és kinevettél
Akkor neked nem lesz jó.
áj-áj-áj nekem divatolni is kell!
Az vagy! A példaképem!
Visszatérve az idomokra.
Annyi fantáziát látsz benne, hogy ezzel essünk, keljünk?
Engem a fényezés, meg ilyen belső oldali baromságok nem érdekelnek. Heggeszthető a dolog? Leszakad nagy tempónál?
Könnyű cserélgetni? Passzonak a rögzítési pontok? Illesztések?
Tényleg csak pályára kellene, nem divatolni.
akkor én nagyon nagy sztár vagyok! 2,26 fék nélkül
Jó kis ruhát néztél ki én baján rendeltem meg és azóta is kapom ennek már több hónapja hívogattam a csávót mondogatta hogy itt van a ruha majd küldi de semmi,amúgy én is thsul ruhát akartam matt feketében de nem kaptam meg soha.
Olcsó minőségi jó ruhákért keresd a Dielert: Crazy Joe-t.
Haliho Ződek véleményt kérnék MINDENKITŐL 1 rucival és márkájával kapcsolatban ami 88.000 .
hát a pár éves motor adós nálam csak egy 2000 12havi van! de a futóm jó a fékek is bátor is vagyok :D majd kiderül mi lesz első alkalommal a páylát kell megtanulnom aztán utánna mehet majd!
Meg megyeka pannoniára is már hivtak oda!
Aztán meglátjuk mit tudok
Az a tapasztalatom,hogy aki még nem járt pályán de érzi a motort és utcán jól motorozik az 2:20-2:30 között már megy első alkalommal.
Aki közelít a 3 perchez egy "jó"motorral,itt értem azt hogy pár éves moci,jó gumik,és jól működő futómű,na ott"nagy a baj"Valószínű,hogy az az ember fél.Persze volt már példa arra is hogy egy 3 perces ember nem kevés gyakorlással (10000km pályán)eljutott 2:01-ig
köszi rotka
Én teljesen amatőr vagyok és nem mondhatnám, hogy sokat voltam pályán. H-ring összesen max 4 óra, kakucs max 10-12, Euro 2X 30p.
H-ringen idén boldoggá tenne egy 2:15-ös idő.

Szerintem teljesen kezdőktől a 2:40-sem rossz.
egykezdőnél mi a jó idő?
én idén megyek pályára először majd!
Haverok nem akartak eddig majd talána forumos gyerekek efogadnak maguk mellé és mehetek velük
Amikor a kavicságyban vagy, hirtelen felébredek.
Ez meg hová tűnt?
Remélem igazad lesz!
Isten ments,hogy csesztetni akarlak,de ez rossz kifogás.
Semmi gond a 2:20 fölötti idővel egy kezdőnél,majd belejössz és nevetni fogsz magadon mikor 2:10 alatt jársz és eszedbe jut, anno mire fogtad hogy lassú vagy
de erről csak az idom a gumi és a fék tehet erről
2,10
az jó lenne! de én még csak 2szer voltam a ringen
a kedves barátom meg elalszik mögöttem
2:20 fölöttről.
Hát igen,kár lenne a gyári idomot törni.
Az a 10sec honnan lenne,2:10ről?
Nincs mit.